Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudom elfelejteni, nagyon szeretem (leszbi téma. és nem vagyok kíváncsi bunkó válaszokra. Szóval légyszíves csak normálisak, többi lennt)
Semmit nem tudsz csinálni!
Ő nem lesbi!
De legalább is te tuti nem kellenél neki. Ennyi a lényeg.
Hagyd békén.
amúgy hány évesek vagytok? 15?
nem tudom amugy mit gondolsz ha felteszel egy kérdést???
Választ vársz!
Ha te csak azt fogadod el, ha valaki azt írja h minden tuti lesz csak csináld ezt vagy azt akkor minek teszel fel kérdést??
"mondtam hogy nem vagyok kíváncsi negatív véleményekre"---> miért?? szerinted mindenki azt fogja mondani h igen, normális vagy és a meglátásod is jó és minden HAPPY lesz???
Kérdést tettél fel amire vagy jó vagy rossz válasz érkezik. Vagy pozitív vagy negatív!
DE! Ha te nem azt hallod amit akarsz akkor már támadsz mint egy 12 éves kis hülyegyerek.
A te gondolkodásod által, és amit vársz itt, az által felesleges volt kérdést feltenned!
Szerintem nem is érted amit kérdeztél, és azt sem amit írok, szóval lényegtelen :)
te meg nagyon okos lehetsz azt is látom, 15 nél nem tűnsz többnek....agyilag tuti.
na pápá :)
akkor áruld már el, hogy ebben mi volt a beszólás??
"Semmit nem tudsz csinálni!
Ő nem lesbi!
De legalább is te tuti nem kellenél neki. Ennyi a lényeg.
Hagyd békén.
amúgy hány évesek vagytok? 15?
"
ugyanis nem szóltam be szerintem. ha ebben neked van ilyen akkor te valamit súlyosan félreértettél!
1. Hány évesek vagytok?
2. Volt már viszonyod valaha lánnyal, voltál már együtt lánnyal?
3. Volt e esetleg csók vagy bármi másik lánnyal eddig?
4. Látsz egyáltalán bármi arra utaló jelet , hogy ő is leszbikus lenne, holott van barátja?? Vagy az a barátja az a társa és az nő??
Én ugyanígy voltam, mint te.
Azt hittem, hogy ő is érez valamit, mert teljesen olyan jeleket küldött, meg hozzám bújt, meg kézen fogott, de ezt mással nem csinálta. Meg bulikban hozzám simulva táncolt, megpuszilt meg stb.. Aztán összejött egy sráccal a szemem előtt :DD
Egyébként én azt csináltam, hogy elkezdtem kerülni és megpróbáltam elfelejteni, kellett hozzá úgy 3/4 év, de sikerült :) Mondjuk tök mindegy, mert a következő csajjal ugyanígy jártam :D
Felejtsd el. Velem is ez volt, a végén még azt is láttam,ahogy egy sráccal szxelt.... Nem kellemes, minnél tovàbb húzod,annál nehezebb lesz. Ha lány kell,próbálj meg olyat keresni, aki szintén lányt keres. Nehéz, de bele lehet jönni. Egyébként fiúval voltál már?
18/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!