Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudom elfelejteni, nagyon szeretem (leszbi téma. és nem vagyok kíváncsi bunkó válaszokra. Szóval légyszíves csak normálisak, többi lennt)
Leszbikus kiskódex:
1. Nincs olyan, hogy teljesen heteroszexuális nő. (Eddigi tapasztalat, de azért ne rohanj le bárkit!)
2. Minden nő ribanc. Még te is, és én is. (A nők igenis szeretik húzni a másik agyát. Ez így van, ismerd be!)
3. Nem szabad legjobb barátnőbe többet belelátni, mint ami valószínűleg van. (Simiz, ölel, puszil? Úgy néz rád? Ha tetszik neked, mindenképp vonj gyököt abból, amit érzékelsz, és azzal számolj!)
4. Olyan nincs, hogy nem tudsz továbblépni, max olyan van, hogy lusta/gyenge vagy kilépni a komfortzónádból! (Két kezem is kevés, hogy megszámoljam, hány nőbe akartam már belepusztulni, és lám, élek. Ja, igen, és imádom a barátnőm, akit akkor még nem is ismertem.)
5. Soha ne hagyd el magad! (Már csak azért sem, mert meglátszik, és egy törlőrongy állagú ember a büdös életben nem lesz vonzó senki számára! Légy önmagad, és, ha nem bírod, ott sírj, ahol senki se lát.)
És még sorolhatnám, de sajna el kell indulnom dolgozni. :D A felszólító mód nem a kérdezőnek szólt, hanem annak, aki épp olvassa, és szüksége van rá. A hangnem direkt kemény, a lányok nagyon el tudják hagyni magukat látszólag Himalájányi szerelmi ügyeik miatt, kell hát egy kis Rocky-féle bekeményítés. Nem mindenki mer szembe nézni dolgokkal... legfőképp saját magával, de, aki megteszi, észben tartja a fentieket. Aki pedig nem érti, annak most még nem szól. Majd csak később.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!