Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális ha nem voltam még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nem voltam még szerelmes és már 25 vagyok?

Figyelt kérdés
Lassan már gyerekek kénének de még randim sem volt. Nem tudom még elképzelni sem hogy milyen lehet szeretni egy lányt.
2020. dec. 25. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem már általános iskolában voltak plátói szerelmeim, ezt gondoltam normálisnak. Igazi mély szerelem mondjuk más, annak idő kell, hosszú hónapok kemény munkája vezet hozzá.
2020. dec. 25. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki.
2020. dec. 25. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális, nem mindenki képes a szerelem érzésére és egy része tanulandó. Szüleiden láttad, hogy szeretik egymást? Kifejezték ezt, beszéltek róla? Gyerekkorodban mondtak neked ilyeneket, hogy 'ó, majd ha megismersz egy lányt stb.stb'?

Ha ezek kimaradtak, akkor nem nagy meglepetés, hogy nem is voltál még szerelmes.

2020. dec. 25. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Valószínűleg neked sivárabb a lelki, érzelmi világod, mint az átlag embereknek. Lehet, hogy rideg közegben nevelkedtél, vagy nem tudom. Nekem már 8 évesen is volt kis szerelmem🤣Azóta is könnyen szerelembe esek, elég annyi, hogy tetsszen külsőre, legyen vicces és törődő, na meg jó munkája. Most ez talán soknak hangzik, de nem az, sok ilyen férfi van.

Kezdj el randizgatni, ha nem ismerkedsz, nem lesz kapcsolatod...

2020. dec. 25. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. A szerelem nem olyan gyakori, mint hisszük, meg ahogy a filmekben látjuk. Én is csak kétszer voltam életemben szerelmes.
2021. jan. 14. 08:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyan meg nincs, hogy "gyerekek kénének". Nem kötelező gyereket vállalni, nehogy azért állj össze valakivel, meg vállalj gyereket, mert társadalmilag az az elvárás.
2021. jan. 14. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!