Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 24 évesen soha nem voltam még szerelmes?
persze voltak fiúk, nem sok, úgy 2-3, akiket hosszabb időn át nagyon kedveltem, de soha nem éreztem azt a pillangós rózsaszín ködöt, amiről más lányok áradoznak. azt, hogy halálosan odavagyok valakiért, hogy elvette az eszem stb. ezek a fiúkért sírós tiniszerelmek is valahogy kimaradtak nekem.
lehet, hogy sose leszek igazán szerelmes senkibe és a maximum, amit érezni tudok, az, hogy nagyon-nagyon kedvelek valakit és hiányzik fizikálisan meg amúgy is? vagy mások ezt már simán szerelemnek nevezik, csak én fojtom el ezt a dolgot?
Én 26 évesen tapasztaltam meg a szerelmet addig nem is
tudtam hogy létezik :)
Változó ki hány évesen lesz az:) Nincs azzal semmi baj hogy még nem voltál. Amúgy én pont 24 évesen lettem szerelmes életemben először (azóta is). Össze is házasodtunk:)
Majd leszel te is, nem kell ezen aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!