Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak fontosabbak a barátai mint én. Ez szerintetek normális? Hogy tegyem magam túl rajta? Változhat ez?
Figyelt kérdés
nekem nincs olyan barátom akit kiskorom óta ismerek, ezért nehezen érzem át ezt.. a páromnak 3 is van és azt érzem, hogy inkább rájuk hallgat mint rám.. 1 éve vagyunk együtt, nem tudom változhat-e ez2020. dec. 26. 23:43
1/7 anonim válasza:
Jól is teszi, nők jönnek-mennek, de a barátok maradnak. Ráadásul nőkre én se hallgatnék. Ha ez nem tetszik, akkor vagy törődj bele vagy keress mást. Aztán vagy más lesz vagy nem.
2/7 anonim válasza:
Olyat keress, akinek te vagy fontosabb.
3/7 anonim válasza:
Egyrészt az 1. válaszolónak igaza van. A barát örök, de egy csaj, akibe csak ürít...? Másrészt nem ti csajok sipítoztok, hogy ha a srácnak nincsenek barátai, mondván antiszociális, lúzer?
4/7 anonim válasza:
Nekem nincsenek ilyen barátaim, gyere baby, velem ilyen gondod nem lesz.
5/7 anonim válasza:
Itt szerintem inkább arról van szó hogy őket máshogy ismeri.
Ha valakinek olyan barátai vannak akiket tényleg gyerekkora ismer akkor evidens hogy hallgat rájuk és hogy nagyon fontosak a számára.
Az is igaz, hogy (gondolom nem te vagy az első kapcsolata) barátnők jöttek és remélhetőleg te nem mész már, de ők vele voltak akkor is.
Emiatt felesleges féltékenykedni. Téged máshogy szeret.
6/7 anonim válasza:
Százalékért jöttem kommentelni, de itt súlyos vérontás van úgy látom.
Gratulálok kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!