Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit akarhat tőlem a tanárom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem a tanárom?

Figyelt kérdés

Elég fura szituáció. Egyetemre járok.

A BA alatt tanított egy fiatalabb tanársegéd. Pár év volt közöttünk, nem sok. Észrevettem, hogy elég sokat nézett engem(jó, minden lány ezt mondja). A doktoriját csinálja épp. De én tényleg éreztem, hogy nem vagyok közömbös neki. Sokszor rejtetten dicsért, stb. Aztán utolsó órán utolsó félévben mindenkinek egyesével elmondta a jegyét. Mikor én voltam soron, mondta nekem négyszemközt, hogy majd írjak neki, hogy sikerült a záróvizsgám. Írtam neki, tök lelkes volt, és bevallom, nem volt közömbös, szóval elhívtam beszélgetni Pesten. Nem inni meg étterembe meg semmi, csak sétálni meg beszélgetni. Elmentünk egy parkba, vettünk kávét és kiültünk. Ez volt nyáron. 3 órát beszélgettünk, de olyan távolságtartó volt velem, nem nagyon kérdezgetett, szerintem zavarban volt.

Aztán mondta, hogy kimegy külföldre tanítani mert megnyert valami pályázatot vagy ösztöndíjat. Azt nem mondta el, mennyi időre. Mondtam, neki, hogy sok szerencsét.

Aztán még aznap írtam neki, hogy sok sikert, de nem válaszolt. Eltelt 1 hónap, és írt, hogy reméli velem is minden rendben, amire írtam, hogy hiányzik(itt már úgy voltam vele, hogy SEMMIT nem veszítek).

Majd erre sem reagált, elkezdtem a mestert, és próbáltam kiheverni. Azonban 1 hete a semmiből bejelölt facebookon, de csak engem. Tegnap ráírtam, hogy hogy van, de tök lekezelő volt, majd miután megmondtam, hogy mesterre járok, és mi van vele,haza jön-e, megnézte és nem reagál.

NEM ÉRTEM. Ha hülye liba vagyok, azt is megmondhatjátok, de valamiért nagyon szenvedek. NAGYON. Nem tudom mit tegyek. Én próbáltam elfelejteni, de végig a fejemben járt nyár óta. Nagyon durva, rengeteget sírtam miatta, meg fogytam is.

Bár felnőtt nő vagyok, de bevallom, nem tudom kezelni ezt a helyzetet és nagyon szenvedek. Ezért akartam vele tisztázni, hogy most mi van, de nem lehet mert mindig eltűnik, majd mikor úgy érzem, tovább léptem, felbukkan.

2020. dec. 13. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
jujj, love story. Szerintem nem érez téged igazán magához valónak. Hűvös, távolságtartó.
2020. dec. 13. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmi komolyat.
2020. dec. 13. 18:48
 3/9 A kérdező kommentje:

1. válaszoló.

Igen, love story. Nincs egy barátnőm sem, akivel megoszthatnám, egyrészt mert nem akarom, hogy pletykáljanak erről, a másik pedig, hogy sajnos nincsenek igaz barátaim. Szerintem senkit nem zavar a kérdésem itt.

A válaszod pedig köszönöm, ez mondjuk lehet, hogy belsőleg nem érez közel de külsőleg jó lennék.

2020. dec. 13. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
A külső az nagyon kevés egy értelems tanárnál, ők pont hogy inkább a belső értékekre mennek, mennyire vagy intellektuális, stb.
2020. dec. 13. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Elég intellektuális és olvasott vagyok, olyan családból jövök, ahol a szüleim egyetemen dolgoznak/tanítanak, illetve a szakom miatt rengeteg szépirodalmat olvasok.

De ez nem elég, tudom. Valószínűleg nem passzolunk, ideje felébredni, csak valamiért ezen nehezebb túllépnem, mint akár egy igazi szakításon.

2020. dec. 13. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
tanár-diák viszonyt a tiniben tárgyalják, akkor is ha a diák már a félelmetes 19 évet elérte...
2020. dec. 13. 19:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Miért kell beszólogatni?

Miért zavar bárkit itt egy kérdés? Akkor nem kell írni, hanem görgess tovább.

Nem vagyok tini, és nagyon megvisel, miért ne írhatnám ki?

2020. dec. 13. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindketten felnőtt emberek vagytok, és már nem tanít téged. Hogyha tényleg komolyat akart volna tőled, akkor lépett volna. Lehet, hogy kedvel, de valamilyen oknál fogva mégsem akar tőled semmit.

Szerintem lépj tovább.

2020. dec. 13. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
8%
Kész már a lecke? 😀
2020. dec. 13. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!