Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki miatt vàlnak el az már orokke egy bélyeg lesz még akkoris ha a kapcsolat már amugyis rossz volt?
Figyelt kérdés
Elválna miattam a férfi.2020. nov. 27. 11:51
21/25 A kérdező kommentje:
őszinte leszek azt mondta miattam érdemes ..( nem vagyok naiv ez persze sz udvarlás része) de eddig ha nem tetszett meg neki senki úgy ?!!és ha ezt nem nézzük az anyagiak miatt sem...
Persze megcsalhat vagy kiléphet a kapcsolatból de ez massal is előfordulhat nincs ra kőbe vésett szabàly. Én sem Elvàlt gyerekes férfit akartam gyermektelen nőként de az érzelmek felülírták ezt a nézetet.
2020. nov. 27. 15:00
22/25 anonim válasza:
Az erzelmek eleg hullamzoak, es neha kepesek tok mas iranyba fordulni. Ezert kell melle a tartas is, ami racionalitasra epul. Az ilyen nagy szerelmek szoktak elillani egy pillanat alatt. Rossz ertekrend az, ha hazassag mellett mar csak te vagy az egyetlen gatja a megcsalasnak. Ez szamodra nem negativ tulajdonsag? Valoszinuleg jol behazudna otthon valamit, hogy hol van. Biztos ilyen embert akarsz magad melle?
23/25 A kérdező kommentje:
Irtam korábban nem ettől fugg szerintem. És nem történt semmi mert én mondtam döntse el mit akar mert kaland vagy szerető nem leszek. Oké 19 re lapot húztam de bejött mert mellettem döntött.
2020. nov. 27. 15:21
24/25 anonim válasza:
Csak aztán nehogy úgy járj kedves kérdező,hogy melletted meg majd más mellett dönt..Egyébként,ha te nem jöttél volna képbe,akkor nem akart volna válni?Akkor jó lett volna még az asszony?Mert ha így van,akkor én nem igazán bízznék benne a helyedben!
25/25 A kérdező kommentje:
24 De már akkoris akart válni, de ezt Nemtudom csak az ő elmondása alapján mivel akkor ismertem meg mikor idekerültem erre a munkahelyre ahol ő is dolgozik.
2020. nov. 27. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!