Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki miatt vàlnak el az már orokke egy bélyeg lesz még akkoris ha a kapcsolat már amugyis rossz volt?
Ebben az esetben nem vagy elítélendő szerintem. Viszont gondolj át bizonyos dolgokat.
1. Veled nem tenné meg ugyanezt?
2. Olyan, hogy ,,rajtam múlik" nincs nagyon..Gondolj bele, ha a pasi nem boldog (márpedig nem tűnik annak a felesége mellett), akkor miért nem hozza meg magától ezt a döntést? Ez az ,,addig nem engedem el az egyik lyukat, amíg nincs meg a másik" esete csúnyán megfogalmazva.
3. Egy válást nem lehet 5 perc alatt feldolgozni, valószínűleg nehezen indulna a kapcsolatotok.
4. Nem volt még köztetek testiség ezek szerint. És ha nem működne köztetek a kémia, és tönkremenne emiatt a kapcsolat?
5. Valószínűleg sem a feleség, sem a környezetetek nem hinné el, hogy nem történt köztetek semmi. Így akármennyire vagy ,,tiszta", nem nagyon fogják elhinni, bár nem hiszem, hogy ennek érdekelnie kéne.
Minden esetre nem túl biztató kezdet és valószínűleg nem olyan lesz, mint amilyennek elképzeltétek.
Ha a válast intézi és külön költözik az már oké úgy már látom rajta hogy komolyan szeretné. Nincs nagy vagyon sőt kb semmi ezért nem lesz nagy gond a válásuk.
Ez tipikusan az az eset amikor nincs benne valaki nem érti.
Máskor én si azt mondtam a magamhoz hasonló helyzetben ,hogy nem igaz h nem talált olyat aki szingli?!!
Nos én is beletrafáltam,volt jópár jelentkező udvarló de egyikkel sem volt meg az összhang....
11-es vagyok
Ne emészd magad, így alakult és kész. Javaslom ne ugorj bele egyből, és lassan haladjatok a továbbiakban. Ez mindkettőtök érdeke. Mindketten csúnyán megsérülhettek, így tényleg óvatosan.
Gyerekek vannak?
Igen van két gyerek.
Én azthittem sokáig csak a szája nagy és nem válna el, el is zavartam. De aztán mivel egy helyen dolgozunk ujra megkeresett könyörgött ...aztán már így alakult.
Mennyi idősek a gyerekek? Neked is van gyereked/gyerekeid?
Mert így főleg nehéz, a gyerekek nem biztos, hogy kedvelni fognak. Főleg, ha az anyukájuk telebeszéli a fejüket. Ilyenkor sokszor előfordul, hogy a férfi 2 tűz közé áll.
6 és 8 évesek. Nekem nincs gyerekem.
De azért az sem járható,hogy csak a gyerekek miatt maradjon vele...
Nyilván nem járható, de az az ő dolga lenne, ez pedig így már a tiéd is.
Készen állsz 2 gyermekre? Ha szereted is a gyerekeket, és ők is megszeretnek téged, akkor is van még pár dolog, amit le kell nyelned. Például, hogy az exe egész életetekben közel lesz hozzátok, és ez ellen nem tudsz mit tenni (ne is akarj, mert az nem lenne fer). A másik, hogy még 10 évig biztosan csak 2. leszel. Ha a férfi jó apuka, akkor a gyerekek lesznek a legelsők, lehet lemondja a közös programokat veled, mert nekik szükségük van rá.
Illetve ha a jövőben esetleg nektek is lenne közös gyermeketek el tudnád fogadni, hogy nem Ő lesz neki a legfontosabb, hanem (jobb esetben) ugyanannyira fogja szeretni és törődni vele, mint a másik kettővel?
1000 dolgot kell végiggondolnod ehhez a kapcsolathoz és az a baj, hogy már most bizonytalan vagy.
17 Nem lesz közel az ex, hazaköltözik a szüleihez a gyerekekkel. Azért is írtam,hogy nem lesz nagy téma a válás mert nincs vagyon, albérletben laktak , autó van kettő. Gyt-t pedig természetesen fizetni fog.
Nekem el kellene vonatkoztatnom ettől , csak mégis úgy van ,hogy miattam... miattad váltam el mert szeretlek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!