Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tablettát szeretnék szedni de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tablettát szeretnék szedni de félek tőle, hogy meghízok. Tudom ez már egy új világ de akkoris, van pár ismerősöm akik csúnyán meghíztak és azóta sem tudták leadni. kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Vagy meghízol vagy nem. Akkor meg lesz más tüneted. Vagy nem. Ez az áldozat azért hogy ne legyél terhes. Ma még nincs olyan aminek ne lenne mellékhatása. Lehet hogy másnak semmi baja ugyanattól amitől te meghízol.

Elmész az orvoshoz, ő megvizsgál, felír valamit. Ha meghízol vagy más bajod lesz akkor ír másikat. Azért nem olyan gyakori, hogy egyik sem felel meg, valamelyik csak jó lesz.

2009. dec. 15. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Hízni nem lehet magától a tabitól, csak a kajától, amit megeszel. Ha odafigyelsz, nem fogsz hízni. Én tabi mellett ha sokat ettem, híztam, ha fogyóztam fogytam. Ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
2009. dec. 15. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Én híztam kb 2-3 kilót, de nem a tabi miatt, csak pont akkor szűnt meg a munkahelyem amikor elkezdtem szedni, és egész nap itthon voltam..., ahogy elkezdtem újra dolgozni, rögtön lement, szóval ettől ne félj annyira, ha megbírod állni, hogy ne egyél folyamatosan amikor nem vagy éhes, csak kívánod a kaját, és annyit eszel amennyit eddig is, akkor szerintem nem fogsz hízni!

24L

2009. dec. 15. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Többet hízol ha terhes leszel. Ha ennyire parázol akkor maradjatok a guminál.
2009. dec. 15. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Én kb. 3 kilót híztam. Azt mondják, hogy megjön az étvágyad a tablettától, de hát nem eszel csak annyit amennyit előtte.
2009. dec. 15. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

én nem híztam, de az alábbi más melléktünetek jelentkeztek:

hüvelyszárazság, libidó csökkenése, havi előtt fejfájás. viszont 0-ra csökkent a menstruációs fájdalom, órára pontosan jött meg, eltűntek a pattanások.

de ez mindenkinél más és más.

2009. dec. 15. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

12:09es vagyok!

Azt elfelejtettem odaírni, hogy nálam semmilyen mellékhatás nem jelentkezett, az első nap amikor bevettem az első szemet akkor volt hányingerem, azóta semmi, a menstruációm gyengült és kevesebbet görcsölök (ezért is kezdtem el szedni) és mindig ugyanakkor jön meg (előtte 30-40 nap között ingadozott), az csak egy plusz, hogy véd a terhességtől is!

2009. dec. 15. 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

A fogamzásgátló tablettáknak egyes embereknél étvágygerjesztő hatása is van. Ha odafigyelsz a helyes és mértékletes táplálkozásra nem fogsz meghízni.

Én már több mint 2 éve szedem folyamatosan és tartom a súlyomat. Azóta egyébként egyáltalán nem görcsölök mikor megjön, napra pontosan jön meg és sokkal nyugodtabban szexelek.

20L

2009. dec. 15. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
az étvágygerjesztős ötlet marhaság. nekem ugyanakkora az étvágyam és ugyanannyit eszem mégis híztam. a benne lévő hormonok egyszerűen felborítják az egyensúlyt és az addigi rendet és hízásra hajlamosá tesznek. én is híztam pár kilót úgyhogy abbahagytam azóta egy gramm se jött fel. és előre senki nem fogja tudni megmondani h te fogsz-e hízni vagy sem.
2009. dec. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!