Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki miatt vàlnak el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki miatt vàlnak el az már orokke egy bélyeg lesz még akkoris ha a kapcsolat már amugyis rossz volt?

Figyelt kérdés
Elválna miattam a férfi.
2020. nov. 27. 11:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Normális ember előbb lép ki, minthogy lemenne hűtlen féregbe.
2020. nov. 27. 12:00
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
Igen, de meg is érdemlik mindketten a megbélyegzést. Hoztak egy döntést, ez a következménye, vállalják fel.
2020. nov. 27. 12:02
 3/25 anonim ***** válasza:
83%

Igen.

Tapasztalatom szerint, akik idáig elváltak az ismerőseim közül és egy harmadik miatt, utána velük is ez történt csak pepitában.

Ha amúgy is rossz egy kapcsolat, akkor nem egy harmadik miatt kell elválni.

Ez nálam úgy hangzik, hogy megvárja amíg jön valaki , bebiztosítja magát és utána lép.

Szóval ez nagyon gáz.

Illetve aki a harmadik... Mire számít hosszútávon?

Örök hűségre?

2020. nov. 27. 12:05
 4/25 anonim ***** válasza:
97%
Attól függ, történt-e megcsalás. Ha igen, akkor bizony sosem fogod magadról lemosni, hogy belemásztál egy kapcsolatba, és így is, úgy is a többség ringyónak fog tartani. Ha nem, mert csak megismertétek egymást, aztán a férfinek annyira kellettél, hogy inkább szakít, akkor normálisék nem így fogják kezelni, de ha a feleség ki van emiatt akadva, simán be tud feketíteni, meg nem fogja, hogy nem történt semmi, akkor is lesz olyan, aki meg fog bélyegezni.
2020. nov. 27. 12:06
 5/25 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ez nem ilyen egyértelmű kérdés. Tegyük fel már nagyon rossz volt a házasságuk, és véletlen összehozott titeket a sors (pl. egy új munkatárs), ami miatt akarva-akaratlanul megismertétek egymást jobban. Semmi nem történt köztetek, mindketten tiszteletbe tartottátok a házasságot és a feleséget, de úgy érzitek titeket egymásnak szánt a sors. A férfi felismerte, meghozta a döntést, hogy elválik és miután ,,szabad lett" elkezd veled randizni, és csak utána teret adni a testiségnek, majd kialakítani egy párkapcsolatot.

Na erre azt mondom korrekt és nincs benne semmi szégyellnivaló. És most térjünk vissza a tündérmeséből a realitásba.

A férj gyáva volt menteni a házasságot, vagy lezárni, amikor már nem volt menthető. Megismerkedett veled valahogyan, úgy érzi halál szerelmes, és persze nem tudtatok parancsolni a vágynak. Hiszen te sokkal jobb vagy, mint a felesége (vagy nem...), és átpártol hozzád. Hiszen minden olyan új, friss, rózsaszín stb...és jobb veled ágyba bújni, mint az asszonnyal.

Ebben az esetben teljesen jogos megbélyegzés és meg is érdemled. Nem igazán fejtetted ki a történetet, így most vaktában kell lövöldöznünk, de a lényeg szerintem az, hogy mi volt köztetek amíg házas volt.

Szóval szerető vagy kedves kérdező?

2020. nov. 27. 12:13
 6/25 A kérdező kommentje:

Én egyedülálló vagyok,nem így terveztem de most maradjak boldogtalan csak mert másnak az az előnyös ?

Persze csak a válás után lehetne több köztünk. Ezt el is mondtam neki.

2020. nov. 27. 12:26
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerető. De most ez a helyzet kb rajtam múlik.
2020. nov. 27. 12:26
 8/25 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben az sztem a férfi felelőssége kell, legyen, hogy a környezetetekkel megérteti, hogy mi a helyzet, hogy te nem voltál szerető.
2020. nov. 27. 12:28
 9/25 A kérdező kommentje:

Nem ez a baj ,mások akkoris pletykálnak nem ez zavar.

Hanem hogy miattam..... úgy érzem mintha én tennem tönkre hiába mondja hogy már rég nem jo a kapcsolat. Anyagiak miatt nem egyszerű a helyzet.

2020. nov. 27. 12:30
 10/25 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem voltál szerető, akkor ne emészd ezen magad. Így alakult.
2020. nov. 27. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!