Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha igazi kapcsolatom lesz, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazi kapcsolatom lesz, ez akkoris így lesz? Hogy mindig találok egy "mégjobbat".

Figyelt kérdés
Még nem volt kapcsolatom, mindig csak reménytelen szerelmek(?), de ezek csak néhány hónapig, max néhány évig tartanak, (4-5 volt eddig a 20 év alatt), de mindig úgy van ezeknek vége, hogy nem csak úgy magától elmúlik, hanem hogy találok valaki újat, aki "jobb", mint az előző, és elvarázsol valamivel és... :S És mi lesz, ha szerelmes leszek valakibe és együtt leszünk, de kb fél év után meg beleszeretek valaki másba???? :S
2011. jún. 21. 20:54
 1/10 WhiteLabel ***** válasza:
Akkor valaki másba leszel bele szeretve.
2011. jún. 21. 20:54
 2/10 A kérdező kommentje:
De nekem nem áll szándékomban "váltogatni" a kapcsolataimat :S
2011. jún. 21. 20:56
 3/10 WhiteLabel ***** válasza:
Pedig ha másba szeretsz bele, muszáj.
2011. jún. 21. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Az evolúció lényege: mindig van egy jobb.
2011. jún. 21. 21:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi, hogy esetleg mások is voltak-e már ilyen helyzetben... Azt tudom, hogy ha másba beleszeretek, akkor nem járhatok az előzővel... Csak azt nem tudom, hogy ha végre igazi, kölcsönös, beteljesült kapcsolatom lesz, akkor minek nagyobb a val.sége, hogy ilyen maradok, vagy hogy képes leszek majd megállapodni?
2011. jún. 21. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Én értem kb asszem. :D

Nekem is csak ilyen szerelmeim voltak, nekem 2, amolyan plátói. Nálam meg az van, hogy én félek attól, hogy esetleg a másik úgy gondolja h élete végéig, meg gyerek, és én nem tudok ilyet "vállalni". Én még sosem voltam párkapcsolatban normálisan, és ha lenne is, én komolyan nem tudnám elképzelni ezt hogy ilyen sok ideig, évekig együtt legyek valakivel. És ez rossz, mert nem akarom ezt érezni.

Az a baj, h túl sokáig voltam egyedül, és ehhez szoktam hozzá, ezt az érzést ismerem. De!

Ha lesz valakink, akkor nem biztos, hogy majd a jobbra vagy másra vágyunk, mert szeretjük. Legalábbis remélem. De ez abban a helyzetben más lesz és csak úgy tudjuk meg, szóval meg kell tapasztalni.

AMúgy a te esetedre, én olyat olvastam egy pszichológustól az ilyen estre, hogy ha elég embert megismersz, akkor rájössz, hogy egy idő után már minden ember "ugyanúgy működik" Ugyanazok a helyzetek, viselkedések, stb.

Nem tudom a zagyvaságom segített-e meg érteni lehet-e, mindegy. :D

20/L

2011. jún. 21. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha az igazi kapcsolatod tényleg az igazi lesz, akkor nem fogsz keresni jobbat.

Nekem volt tíz éves kapcsolatom, de mindig bennem bujkált a kisördög.

Van olyan lány, akit ismerek már fél éve és tudom, hogy találnék nála fiatalabbat és még szebbet is. De ha beadja a derekát, akkor nem fogok mást keresni, mert szép, csinos és mivel ismerem, tudom, hogy le tudnám vele élni az életemet.

35/F

2011. jún. 21. 21:52
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Amúgy itt épp arról van szó, hogy én csak 1 emberrel szeretnék lenni, és nem is keresek jobbat, mikor valakit éppen szeretek, de mégis Találok! :S

2011. jún. 21. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha igazi kapcsolatod lesz, akkor ismerni is fogod a lányt. Egészen másként fogod értékelni a "találásokat". Most van kb. 5 lány a közelemben, akik közül az egyikkel lesz valami. Ha úgy alakul, akkor mind az 5 meg lesz. Viszont fordított sorrendnél nincs sorrend, mert ha az "igazival" jövök össze, akkor el sem tudok képzelni, hogy más lányt észre vegyek.

35/F

2011. jún. 21. 23:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi :) (Én lány vagyok amúgy :D)

Hát én meg úgy vagyok,hogy amíg el se tudok képzelni egy nála jobbat,addig dúl a love,de mikor meg megismerem a "mégjobbat",akkor... :(

Na de majd lesz valahogy! :D

2011. jún. 22. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!