Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szerelmes lány?
" ennek a lánynak fontosabb minden, mint én. Alig foglalkozik velem,"
Nem ILYEN a szerelmes lány.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Többször is beszéltem vele, hogy ez nekem így nem jó, vagy mondja meg, hogy nem szerelmes, vagy változtasson. Mindig azt mondja, változtat, de az sosem tart 1-2 napnál tovább, visszatér ugyanez a dolog.
Hasonló helyzetben voltam én is. Mondjuk mikor együtt voltunk, nagyon jól elvoltunk, láttam rajt, a tettein, szemében, hogy szeret. De jópárszor előfordult az is, hogy most ezért nem jó, most csak 1 órát tudunk együtt lenni, ezért nem tudtam írni fél nap stb... Máshogy működtünk. Már nem vagyunk együtt az érzelmeink ellenére. De neked még van lehetőséged, próbálj meg vele beszélni, vagy egy kicsit lassíts a tempón (várd meg amíg ő ajánl fel vmi programot), hátha arra (a
te szempontodból)pozitívan reagál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!