Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy emiatt fontolgatom a szakítást?
A barátom nagyon kedves, aranyos, figyelmes, viszont nem tudok elmenni amellett hogy semmi célja nincs az életben. A munkahelyén 120 ezerért dolgozik, és a munkája annyiból áll, hogy egész nap egy szobában ülnek, videót néznek, rájuk bíznak ilyen védelmi munkákat, amiben sose csinálnak semmit.Tehát se fizikai, se szellemi munkát nem végez..csak videót néznek meg röhögcsélnek egész nap minimálbérért. Kérdeztem tőle hogy esetleg nem gondolkodik-e komolyabb állásban hogy esetleg elkezdene valamit tanulni, de nem neki jó ez így. Igen, egymagát eltartva, a családja házában élve lehet hogy nem nagy gond a 120 ezres kereset, de mikor majd saját lábára kell állni, lesz egy családja, nem hiszem hogy ez elegendő lesz. Ezt a családot velem képzeli el. Nekem viszont kétségeim vannak hogy ilyen feltételek mellett a gyerekeimnek meg tudnék-e adni mindent, de lehet hogy még egy saját lakást se tudnánk fenntartani. Én még tanulok, ha minden jól megy állatorvos leszek. De nem szeretném hogy a leendő férjemet is én tartsam el, közösen kéne beleadnunk a vagyonunk a családba. De ez kisebb dolog, a motiválatlanság, a cél nélküli élet zavar igazán, hogy nem érdekli semmi, csak számítógépes játékok meg partik. Mikor én széttanulom az agyam és ő a rengeteg szabadnapjával otthon van, meg szoktam kérdezni, hogy telt a napja, és általában mindig "aludtam, videóztam, ettem, éjjel elmentünk buliba" a válasz...soha semmi olyat nem mond, ami a személyiségéhez hozzátenne. Ambiciózus, a céljaimban támogató, valami iránt motivált férfit képzelek el magam mellé. Ő nagyon családcentrikus, látom rajta, hogy imádja a gyerekeket meg engem is nagyon szeret és én is szeretem, jólesik az a törődés, amit tőle kapok, egyfolytában velem akar lenni, és tudom hogy a padlóra kerülne ha szakítanék vele. Nem tudom, mit tegyek. :( Ti mit tennétek a helyemben?
20/L
Tudom, kegyetlen, de ne pazarolj rá időt. Valószínű, nem fog változni. Aki saját magáért képtelen, az érted/családért főleg nem fog. Én 5 évet voltam az exemmel, aki hasonlóan motiválatlan volt. Belül tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, de ő is nagyon jólelkű volt, szeretett engem nagyon, viszont képtelen volt erőfeszítéseket tenni, hogy előre jusson az életében. Azóta is raktárban dolgozik, és anyuka lakásában él.
Fiatal vagy, ne hagyd, hogy valaki visszahúzzon.
Magyar valóság.
Pasi keveset keres valószínűleg a nő is.
de neki ambíciózus törtető pasi kell aki támogatni tudja.
Hajrá kislány rád vár a tinder és badoo.
provocation level 10/100
kezdesz egyre jobb provokatív kamu kérdéseket kiírni hogy a pasi keveset keres a nők hagyják el egy jobban kereső pasiért.
jár egy keksz.
Fene azt a kis okos fejecskédet
Lehet aztan meg felmilliokat keres videojatek demok tesztelésével. Ezeket nem lehet elöre tudni...
Most csak az latszik hogy te nem bizol benne nem látsz benne semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!