Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy mondat miatt fontolgatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mondat miatt fontolgatom a szakítást. Helyesen teszem?

Figyelt kérdés
Elég keveset tudunk találkozni, hetente 1x kb.,így nyilván ennyit is tudunk szeretkezni.Többször mondta már, hogy az előző barátnőjével éjjel-nappal szexeltek, és ma is mondta, hogy úgy szexeltek, mint a nyulak, ki se bújtak egymásból.. nagyon megbántott vele. 3 éve vagyunk együtt, de nem hiszem, hogy aki szerelmes a másikba az ilyet mondana. És a vicc az volt, hogy fel se tűnt neki, hogy megbántott, csak röhögött rajta, hogy "ne durcizz már."

2014. febr. 21. 16:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
22%

Lehet ezzel az igényeire utalt, és arra h legyetek többet együtt, ki se bújjatok egymásból, ne csak 1 héten egyszer. Miért nem laktok együtt, 3 év után?

Most elvárod tőlünk h pálcát törjünk a barátod felett, de semmit nem tudunk a helyzetről.

2014. febr. 21. 16:08
 2/30 anonim ***** válasza:
26%

Túl sokat látsz mögé. Pasid meg tapintatlan. De ezért szakítani?

Ha lehet szexeljetek többet. Ennyi.

2014. febr. 21. 16:09
 3/30 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem tudom...

Irtó bunkó a pasid..Megértem, hogy többet akar szexelni, viszont azért lehetne annyi esze, hogy nem az exét hozza fel, hogy vele mennyit csinálta, stb..

Amúgy nekem olyan 90%, hogy akkor visszaküldeném az exéhez,

2014. febr. 21. 16:11
 4/30 anonim ***** válasza:
96%

Eléggé udvariatlanság az előző párkapcsolat intim pillanatait így ecsetelni.

Megértem, hogy megbántott. Igazán éretlen a barátod.

2014. febr. 21. 16:11
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem tudunk többet találkozni, mert én más városba kerültem egyetemre, és ő is egyetemista, így csak hétvégén tudunk egy napot találkozni
2014. febr. 21. 16:13
 6/30 anonim ***** válasza:
92%
Miért van olyan érzésem, hogy a problémák nem ma kezdődtek, és hogy te egy igazi tahóval jársz?
2014. febr. 21. 16:15
 7/30 anonim ***** válasza:
92%

Most ilyenkor nem tudom eldonteni, hogy mi nok vagyunk tulerzekenyek, vagy a pasik tul tapintatlanok.

A tegnap az en pasim ezt mondta nekem a telefonba: "Na most jatszod az aldozatot. De miert nem lehet ezt mondjuk akkor, mikor lerakom a telefont?" es rohogott.

Szerintem aludj ra egyet, gondold at, nem-e te dramatizalod tul. Neked kell tudni, milyen a pasid habitusa, te ismered ot, neked kell tudni, hogy ez a dolog meg belefer-e a kapcsolatotokba vagy sem.

25N

2014. febr. 21. 16:15
 8/30 anonim ***** válasza:
83%

Hetes, érzelmi éretlenségből fakadnak az ilyen mondatok, mint a tiedé is.

A nők korábban érnek érzelmileg, értelmileg is. Persze, hogy könnyebben megbántódunk, mert nem a mi érzelmi szintünkön vannak az ilyen férfiak.

2014. febr. 21. 16:20
 9/30 A kérdező kommentje:
Sok mindenen viccelődik és sokszor elég nyers a humora, de nekem ez már kezd nagyon sok lenni, és mostanában azon gondolkodok, hogy aki majd egyszer a férjem lesz, attól biztos nem szeretnék ilyet hallani és "oda lenne értem.." lehet akkor ezek csak szép álmok és nem létezik ilyen..
2014. febr. 21. 16:22
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

de, létezik olyan is, csak rá kell találni és nem ilyen taplókra fecsérelni az időt...:)

Nyilván én is visszaküldtem volna az exéhez a 'kis nyulacsát' és tolják tovább.

2014. febr. 21. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!