Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egy számára rosszul eső mondat miatt időt kért! Azt mondta nem szakitunk csak neki idő kell hogy elfelejtse ezt az egészet! Azóta nem találom a helyem! 2 és fél éve vagyunk együtt és ez a legnagyobb vitánk volt eddig. Visszajön hozzám?
Hány évesek vagytok?
Már együtt laktatok és ő most haza ment?
Mi volt a szöveg, ha lehet tudni?
Miért nem lehet egyszerűen őszintének lenni??
Ha valaki időt kér egy kapcsolatban az nem jelent mást csak szakítást. Csak az illetőnek nincs képe egyből szakítani, és nem tud okot mondani.
Mivel nem akarja a másikat csúnyán megsérteni jön a szokásos szövegek.
Előbb időt kér valami piti ügy miatt( nálatok a balhé miatt)
Majd egy idő után jön a következő szokásos szöveg
" Jobbat érdemelsz nálam
szeretlek, de nem akarlak megbántani
nem vagyok elég jó hozzád " stb....
Szóval ha valaki nem képes megbeszélni egyből a problémákat és időt kér, az egyenlő a szakítással.
Ez így volt 30 éve, 20 éve, 10 éve és most is így van....
nem laktunk együtt csak sűrűn itt aludt és a cuccait hazavitte egyszerre és azt mondta rá hogy nem a helyzetnek szól!úgy is haza vitte volna!
és levelezik egy sráccal akivel sokat dolgozott együtt és azt mondta hogy szimlán csak haver és semmi sincs köztük amikor rákérdeztem!elhihetem ezt neki!!azt mondta szeret csak már nem gy mint az elején!!
jaja, mellesleg ha nem írod le, mit mondtál, érdemi segítség nem fog jönni, szóval felesleges volt kiírnod a kérdést...
megnyugtatást ne várj, valószínűleg szakít veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!