Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mondat miatt fontolgatom a szakítást. Helyesen teszem?
sokszor a pasik el sem tudják képzelni, hogy bántó lehet egy-egy ilyen megjegyzés.
az én barátomnak a nagy mellek a mániái pl.
néha küldött képeket csajokról én meg próbáltam viccesen elütni, odaírtam hogy "tehén volt az anyja :D" meg hasonlók de nem vette.
akkor egyszer visszaküldtem egy akkora p.öcsű pasiról képet, akinek túlért a köldökén. No hát a pasimnak meg átlagmérete van, akkor leesett neki, hogy ez nekem bántó.
Valahogy rá kellene vezetned arra, hogy hanyagolja a témát, mert bántó. Mondjuk kezdd el akkor ecsetelni te is az exedet, hogy kicsoda ledepővirtuóz volt - leállítod őt a saját fegyverével.
Lehet, hogy kicsit megsértődik, de akkor átérzi és jó esetben visszavesz.
Megmondom, én hogyan látom. Amikor fontolóra veszünk egy szakítást, akkor valójában mindegy, hogy elhanzik-e egy ilyen mondat, avagy sem. Ha igen, van ok a szakításra, ha nem, találunk más okot. Csak idő kérdése. És jelen esetben ez a kulcsszó. Egyetemista korban az ember még úgy érzi, méretlenül pocsékolhatja, hisz végeláthatatlanul áll még előtte. Pedig nem így van, erre 4-5 éven belül rádöbbensz.
Szóval hagyd ezt a fajankót, hiszen amyúgy sem vagy igazán szerelmes belé, és keresd meg az igazit. Akivel nem kérdéseket találsz, hanem érzéseket.
18, te nagyon gyökér! A pasi nem azt mondta, hogy kevesli a szexet, hanem utalgatott, hogy az exével így meg úgy... ez tulajdonképpen őszinteség, de mégsem a probléma őszinteséggel való megoldása. A megoldás az lett volna, ha megmondja neki, normálisan, kulturált felnőtt férfi módjára, hogy nagyobb a szexuális étvágya.
Gondolj bele, ha a te csajod kezdene el ilyeneket mondogatni, hogy az expasijával hogyan, miként, hányszor csinálták. Biztos az lenne az első gondolatod, hogy "jajj de jó, hogy ilyen őszinte barátnőm van!" és véletlen sem sérülne be az egód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!