Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy mondat miatt fontolgatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mondat miatt fontolgatom a szakítást. Helyesen teszem?

Figyelt kérdés
Elég keveset tudunk találkozni, hetente 1x kb.,így nyilván ennyit is tudunk szeretkezni.Többször mondta már, hogy az előző barátnőjével éjjel-nappal szexeltek, és ma is mondta, hogy úgy szexeltek, mint a nyulak, ki se bújtak egymásból.. nagyon megbántott vele. 3 éve vagyunk együtt, de nem hiszem, hogy aki szerelmes a másikba az ilyet mondana. És a vicc az volt, hogy fel se tűnt neki, hogy megbántott, csak röhögött rajta, hogy "ne durcizz már."

2014. febr. 21. 16:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
nyulacskát*
2014. febr. 21. 16:31
 12/30 anonim ***** válasza:
De létezik. Jól tippelem a beszólás alapján, hogy 25 év alatti a barátod, ugye?
2014. febr. 21. 16:32
 13/30 anonim ***** válasza:
95%

sokszor a pasik el sem tudják képzelni, hogy bántó lehet egy-egy ilyen megjegyzés.

az én barátomnak a nagy mellek a mániái pl.

néha küldött képeket csajokról én meg próbáltam viccesen elütni, odaírtam hogy "tehén volt az anyja :D" meg hasonlók de nem vette.

akkor egyszer visszaküldtem egy akkora p.öcsű pasiról képet, akinek túlért a köldökén. No hát a pasimnak meg átlagmérete van, akkor leesett neki, hogy ez nekem bántó.

Valahogy rá kellene vezetned arra, hogy hanyagolja a témát, mert bántó. Mondjuk kezdd el akkor ecsetelni te is az exedet, hogy kicsoda ledepővirtuóz volt - leállítod őt a saját fegyverével.

Lehet, hogy kicsit megsértődik, de akkor átérzi és jó esetben visszavesz.

2014. febr. 21. 16:33
 14/30 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy a mai világban heti 1 tali szinte a nullával egyenlő....Ha nem is most,de tuti tönkremegy a kapcsolat,mert nem ugyanazok az igények
2014. febr. 21. 16:39
 15/30 anonim ***** válasza:
80%

Megmondom, én hogyan látom. Amikor fontolóra veszünk egy szakítást, akkor valójában mindegy, hogy elhanzik-e egy ilyen mondat, avagy sem. Ha igen, van ok a szakításra, ha nem, találunk más okot. Csak idő kérdése. És jelen esetben ez a kulcsszó. Egyetemista korban az ember még úgy érzi, méretlenül pocsékolhatja, hisz végeláthatatlanul áll még előtte. Pedig nem így van, erre 4-5 éven belül rádöbbensz.

Szóval hagyd ezt a fajankót, hiszen amyúgy sem vagy igazán szerelmes belé, és keresd meg az igazit. Akivel nem kérdéseket találsz, hanem érzéseket.

2014. febr. 21. 16:40
 16/30 A kérdező kommentje:
27 éves
2014. febr. 21. 16:46
 17/30 A kérdező kommentje:
utolsó: épp az, hogy túl szeretem, ezért nem tudok vele szakítani :S
2014. febr. 21. 16:48
 18/30 anonim ***** válasza:
21%
Fszom belétek. Azt mondjátok, hogy az őszinteség a kapcsolat alapja. Tessék, őszinte volt és te szakítani akarsz. Megmondta, hogy kevesli a szexet, nyilván azért, mert változtatni akar. Erre te bedurcizol és szakításon jár az eszed. Hülye k_rva.
2014. febr. 21. 17:01
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném,hogy megbántani akart,fel sem fogta talán mindannak a jelentőségét,amit mondott.Egyszerűen kifogtál egy olyan pasik,akinek ilyen a stílusa,a humora,aki jelenleg ott tart érzelmi érettség terén,ahol.Pusztán emiatt szakítani nem feltétlenül bölcs döntés,ám ha ez volt az utolsó csepp a pohárban,akkor rajta.Elvégre te fejben már hoztál egy döntést,és csak indokot kerestél a szakításra.Ha ilyesmi megfordult már a fejedben,ahhoz is légy elég bátor és erős,hogy megtedd azt a lépést,amit nyilvánvalóan meg akarsz tenni.S itt most teljesen mindegy,milyen okra hivatkozva teszed azt,amit valójában akarsz.Csak azért ne ragadj le,mert most úgy érzed,szereted.Fiatal vagy,az időd viszont fogy.
2014. febr. 21. 17:15
 20/30 tevetke ***** válasza:
71%

18, te nagyon gyökér! A pasi nem azt mondta, hogy kevesli a szexet, hanem utalgatott, hogy az exével így meg úgy... ez tulajdonképpen őszinteség, de mégsem a probléma őszinteséggel való megoldása. A megoldás az lett volna, ha megmondja neki, normálisan, kulturált felnőtt férfi módjára, hogy nagyobb a szexuális étvágya.

Gondolj bele, ha a te csajod kezdene el ilyeneket mondogatni, hogy az expasijával hogyan, miként, hányszor csinálták. Biztos az lenne az első gondolatod, hogy "jajj de jó, hogy ilyen őszinte barátnőm van!" és véletlen sem sérülne be az egód...

2014. febr. 21. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!