Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy mondat miatt fontolgatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mondat miatt fontolgatom a szakítást. Helyesen teszem?

Figyelt kérdés
Elég keveset tudunk találkozni, hetente 1x kb.,így nyilván ennyit is tudunk szeretkezni.Többször mondta már, hogy az előző barátnőjével éjjel-nappal szexeltek, és ma is mondta, hogy úgy szexeltek, mint a nyulak, ki se bújtak egymásból.. nagyon megbántott vele. 3 éve vagyunk együtt, de nem hiszem, hogy aki szerelmes a másikba az ilyet mondana. És a vicc az volt, hogy fel se tűnt neki, hogy megbántott, csak röhögött rajta, hogy "ne durcizz már."

2014. febr. 21. 16:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Oltári nagy tévedésben van, aki egyenlőség jelet tesz a tapló szókimondás és az őszinteség közé. Nem ilyen témában kell játszani az őszintét. Most komolyan, létezik olyan ember, aki tapsikolna egy ilyen megjegyzés után? Ha többet szeretne veled együtt lenni, akkor talán nem úgy kellene ezt érzékeltetni, hogy az exhez hasonlítgat, mert ez a létező egyik legnagyobb taplóság, amit valaki elkövethet egy kapcsolatban. Őszintén, kit érdekel, hogy kivel mennyit szexelt? Most veled van. Amúgy én is voltam hasonló helyzetben, úgy oldottam meg, amikor semmi sem használt, hogy tükröt mutattam neki. Visszafelé mindjárt nem bagatellizálta el annyira a dolgot... Gyerekes módszer, de néha beválik. Vigyázni kell ezekkel az 'ártatlan' megjegyzésekkel, mert ilyeneken is elcsúszhat egy kapcsolat, hiszen a másikban olykor örök tüskeként ott marad.
2014. febr. 21. 17:17
 22/30 anonim ***** válasza:
És szerinted az a megfelelő módszer? Az exhez való hasonlítgatás? Lehet, hogy én vagyok beteg, de engem nem érdekel, melyik exével mennyit szexelt. Miért nem lehet egyenesnek lenni az utalgatások helyett? Anélkül, hogy a másik önérzetét a földbe döngölné? Intelligens ember szerintem nem ilyen formában hozná fel ezt a dolgot... Feltéve, ha ez a valódi probléma, de gyanítom én, hogy egyszerűen csak az egóját akarja fényezni.
2014. febr. 21. 17:27
 23/30 anonim ***** válasza:

22, olvass figyelmesen. A topicindító szövegben ez a mondat található:

"és ma is mondta, hogy úgy szexeltek, mint a nyulak, ki se bújtak egymásból"

2014. febr. 21. 17:27
 24/30 A kérdező kommentje:
Hát egyébként azt is elmondta már párszor.. de ezt most nem írtam hozzá
2014. febr. 21. 17:28
 25/30 anonim ***** válasza:
66%
#22-es, kinek képzeled te magad??
2014. febr. 21. 17:31
 26/30 anonim ***** válasza:

El lehet mondani úgy is, hogy ne bántsa meg a másikat.

De egyáltalán, minek hasonlítani az előző párkapcsolathoz a mostanit így?

Ha a te barátnőd közölné, hogy hááát, az előző pasimnak akkora volt, hogy ötször elélveztem egymás után, és tízszer hosszabb ideig bírta, mint te, s közben nevetne rád, te lennél a legjobban felháborodva.

Próbáld meg empatikusan beleképzelni magad a szituációba.

2014. febr. 21. 17:46
 27/30 anonim ***** válasza:

Ne csak fontolgasd a szakítást, hanem tedd is meg. De persze ne miattad, hanem miatta. Hogy ne vesztegesse el rád a fiatalságát te kis mimóza lelkületű virágszál.Az összes válaszoló közül az első válaszadó tapintott rá a lényegre.

Mert valójában mi is a szituáció? Bizonyára nem azzal fogad a hétnek azon a bizonyos egy nepján amikor együtt vagytok, hogy jaj de milyen jó volt az exemmel, hanem sokkal inkább egy nagy szeretkezéssel. Aztán újra meg újra és ekkor jön a: ne már megint, most csináltuk, jaj a hajam, jaj a sminkem...

Egy ilyen nyavajgásra a reakció az exes mondat már nem is annyira jaj de hú de micsoda bántó gyökérség.

Tehát teljesen világos, hogy többet akar szexelni. A ne durcizz már mondata egész tapintatos kifejezése annak, hogy szeretlek te hisztis 3,14csa.

2014. febr. 23. 14:31
 28/30 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább szakítson vele, mert ha egy fiú nem képes kimondani a "szeretlek"-et, helyette mellébeszél ilyen "ne durcizz már"-okat, akkor egész életében hazug és őszintétlen lesz és minden más fontos dologban is csak utalgat, meg mellédumál.

őszinteség nélkül nincs kapcsolat, ezt jó lenne sok pasinak végre felfognia.

és az őszinteség sem a taplósággal, sem a más mondattal szebb tesszük az igazságot-tal sem egyenlő.

nem kell félreérthetőnek lenni sem a nőnek, sem a férfinak.

ha keveselli a szexet, akkor miért nem mondja azt: hé drágám, próbáljunk többet találkozni, mert ez nekem kevés

ha szereti, miért fáj azt mondani: szeretlek

a "ne durcizz már-t a szüleim mondták anno mikor a falra másztak az 5 éves öcsém sipákolásától és ezt mindent jelent, csak azt nem, hogy szeretlek.

nem férfi az a férfi, aki összevissza handabandázik és nem egyenes jellem

2014. febr. 23. 16:43
 29/30 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam az aktuális partneremnek kéretlenül részletezni hogy dugtam az előzőekkel.
2014. febr. 24. 12:13
 30/30 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy nyulat szülinapjára!
2014. ápr. 8. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!