Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt màr olyan akinek működött a távkapcsolat? vagy esetleg működhet eggyáltalán?
Tisztázzuk a fogalmakat. A távkapcsolat az, amikor valódi párkapcsolatban éltek, de a távolság miatt csak ritkán találkoztok (pl hétvégente). Azaz a távkapcsolathoz is kell találkozni személyesen, csak ritkábban. Amiről te beszélsz, az nem barátnő, hanem levelezőtárs.
A távkapcsolatokról az a véleményem, hogy egy ideig (akár hosszú ideig) tud működni, de nem fenntartható. Csak akkor van értelme, ha előbb utóbb megszűnik a távolság, és addig áthidaló megoldás.
A levelező kapcsolat pedig természetesen működőképes, de az nem párkapcsolat :).
Valóban borzasztó az írásod, kicsit összeszedhetnéd magad
Én távkapcsolatban vagyok, működik. 1-2 hetente találkozunk, kb. 100 km, azért az lényegesen kevesebb, mint nektek. Ha meg tudjátok oldani, hogy mondjuk egyszer te töltöd nála a hétvégét, egyszer meg ő nálad, és szeretitek egymást annyira, hogy megérje, akkor lehet. De úgy azért nem érdemes belemenni, hogy "ha kialakul, kialakul"... Én sem járnék olyannal, aki az ország másik felén lakik, ha nem lennék oda meg vissza érte már régóta. Meg egy távkapcsolat nem maradhat távkapcsolat örökké, ha mindketten maradni akartok, ahol vagytok, akkor annak nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!