Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt màr olyan akinek működött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt màr olyan akinek működött a távkapcsolat? vagy esetleg működhet eggyáltalán?

Figyelt kérdés
Van 1 lány én Borsod-Abaúj-zenplénmegyében élek a láekny pedig tolna megyében és megszerettük egymást ronda vagyok kesépen már látott de félek ha észem hogy a távkapcsolatok működő képlőben meglátna nem szeretne és nem hi

2020. okt. 27. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszem, hogy fog, mert egy értelmes mondatot sem tudsz leírni, így nehéz lesz kommunikálni.
2020. okt. 27. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
A távkapcsolatban fontos az írásbeli kommunikáció, te pedig abban nem jeleskedsz..
2020. okt. 27. 14:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Valaki még bele akar kötni az írásomba vagy kapok normális választ is?
2020. okt. 27. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A felektől függ. Én nem tudnék távkapcsolatban lenni, de van ismerősöm akinek évek óta működik. De ez a ritkább.
2020. okt. 27. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzuk a fogalmakat. A távkapcsolat az, amikor valódi párkapcsolatban éltek, de a távolság miatt csak ritkán találkoztok (pl hétvégente). Azaz a távkapcsolathoz is kell találkozni személyesen, csak ritkábban. Amiről te beszélsz, az nem barátnő, hanem levelezőtárs.

A távkapcsolatokról az a véleményem, hogy egy ideig (akár hosszú ideig) tud működni, de nem fenntartható. Csak akkor van értelme, ha előbb utóbb megszűnik a távolság, és addig áthidaló megoldás.

A levelező kapcsolat pedig természetesen működőképes, de az nem párkapcsolat :).

2020. okt. 27. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van reális esélye záros határidőn belül a távkapcsolatnak megváltozni, akkor igen. Indulásként ez nagyon nem ideális, több év együttlétet 1 év különélés nem zilál szét, ha tudják a végét. Ebből kiindulni egyáltalán nem szerencsés, csak az eleve meglévő bizonytalanságot erősíti.
2020. okt. 27. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban borzasztó az írásod, kicsit összeszedhetnéd magad

Én távkapcsolatban vagyok, működik. 1-2 hetente találkozunk, kb. 100 km, azért az lényegesen kevesebb, mint nektek. Ha meg tudjátok oldani, hogy mondjuk egyszer te töltöd nála a hétvégét, egyszer meg ő nálad, és szeretitek egymást annyira, hogy megérje, akkor lehet. De úgy azért nem érdemes belemenni, hogy "ha kialakul, kialakul"... Én sem járnék olyannal, aki az ország másik felén lakik, ha nem lennék oda meg vissza érte már régóta. Meg egy távkapcsolat nem maradhat távkapcsolat örökké, ha mindketten maradni akartok, ahol vagytok, akkor annak nincs értelme.

2020. okt. 27. 15:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm az értelmes válaszokat
2020. okt. 27. 15:29
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem is igazi távolság! :) Az én párom másik kontinensen van jelenleg, ha így lehet működtetni egy kapcsolatot, akkor a tiétek is rendben lesz! :)
2020. nov. 23. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!