Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belefér 50-100km távolság távkapcsolatban szerintetek ez még elviselhető? Szerintetek ez még okés?
Igen, ha:
- Legalább egyiknek van kocsija.
- Van lóvé ÉS idő utazgatni.
- Dugás után nem kell haza rohanni, mert reggel meló.
- Nincs család. (Feleség, férj, gyerek,...)
- És nem komoly kapcsolat.
KOMOLY kapcsolatot csak akkor szabad elkezdeni, ha van esély rá, hogy max fél éven belül összeköltöztök!
Párom és köztem 200 km volt a táv. 4 és fél évig voltunk távkapcsolatban, utána ő költözött az én városomba. Egyikünknek sincs autója, mindig busszal a két város között félúton találkoztunk, mikor mind a kettőnknek jó volt, akkor egymásnál.
7 és fél éve együtt vagyunk.
Mindig minden csak a két félen múlik.
Beleférhet, de attól is függ, milyen a közlekedés a két település között, mennyire mobilisak a felek, mennyire terheli le őket a munkájuk stb.
Amúgy csak megjegyzem: Érdről Pest keleti részéig simán lehet 40 km-t utazni.
Mert ismerem magam, utálok utazni, másnál tölteni hétvégéket, nem szeretem ha csak úgy nem tudunk random sétálni egyet a városban.
Volt egy barátom, 40 kilométerre innen, nem működött hosszútávon, idegesített a sok utazásra elfecserelt idő.
Ez a két embertől függ. Ha ők ehhez tudnak alkalmazkodni, akkor simán lehet ekkora távolság mellett egy kapcsolatot fenntartani.
Szerintem 50-100 km nem nagy távolság (100km-rel számolva másfél óra oda, másfél vissza). Volt olyan egy időszakban, hogy naponta 100 km-eket utaztam, ha a szerelmem lakna ilyen távolságra, akkor rossz érzések nélkül ülnék autóba és tölteném a benzint az autómba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!