Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány km távolságtól számít egy kapcsolat távkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 13:05
A kérdező szavazást indított:
20
40
60
80
100
120
140
160
180
200
24 szavazat
1/18 anonim válasza:
Élhetek akar egy városban is ha heti egyszer találkoztok csak. Ha érted mire gondolok
2/18 anonim válasza:
Te a fogalmakkal sem vagy tisztában!!!
Lakhattok egymástól 50 km.-re is, ha van kocsi, idő, és lóvé, és tudtok találkozni minden 2. nap.
De lakhattok ahogy az első írta egy városban is, ha olyanok vagytok, mint a sok tápos városi, aki nem bír ki 6 megállónyit a villamoson, mert az már távolság, és nem bírja a kis teste.
3/18 anonim válasza:
Jól mondják az előzőek, a távkapcsolat nem csak a távolságon múlik, hanem azon is, mennyi időt töltesz el vele. Most rányomtam a 60-ra, de ha például abban a városban tanul/dolgozik, és így minden nap eljár, az nem távkapcsolat már (nálunk gyakori az ilyesmi, hogy eljárnak dolgozni naponta 50-60 km-re lévő nagyobb városba).
4/18 anonim válasza:
Egy fényév osztva tíz a tinenötödikennel majd szorozva 100 al. Ez 94 km, ha nem tudnád kiszámolni fejben.
5/18 anonim válasza:
Amúgy első válaszoló vagyok. Mi 40 km re lakunk egymástól, de egy helyen dolgoztunk és amíg ez fennállt nagyon sokat voltam nála, amikor nem voltam ott sokat beszéltünk napi szinten. Majd munkahely váltás, kevesebb találkozás, beszelni se akart már velem annyi, idővel már semennyit, neki elég lett volna a két hetente történő találkozás is. Én nagyon frusztrált lettem , mert olyan hirtelen állt be ez a változás, 2 hónapot voltunk meg együtt miután tavkapcsolatta alakult a kapcsolatunk, de nagyon szenvedés volt. Én akar mindennap felautoztam volna hozza de ő nem akarta.
7/18 anonim válasza:
Onnantól, hogy nem tudsz átugrani a másikhoz akár éjjel is egy busszal vagy bicóval vagy épp gyalog könnyedén.
Ami már legalább 30 perc kocsival, emiatt pedig nem megoldható egy spontán találka, az távkapcsolat. Ha távra nem is, jellegét tekintve igen.
8/18 anonim válasza:
Ha éjszaka az ágyban kinyújtom a kezem és nem tudom megsimogatni onnantól nekem már távkapcsolat.
9/18 anonim válasza:
Ha nem egy városban laktok vagy nem egy városban élitek az életetek nagyobb részét. (Pl ha az egyikőtök ott lakik és dolgozik, a másik pedig nem ott lakik, de oda jár suliba/dolgozni, akkor az nem távkapcsolat.) De ha már mindent más városban csináltok, akkor az az.
10/18 anonim válasza:
Én azt látom, hogy a budapestiek számára minden távkapcsolat, aki nem a városban, vagy max 10 km-res tvolságban lakik. Hiába mondom, hogy nekem nem gond minden nap feljárni, főleg, hogy a munkahelyem is ott van. Idővel hajlandó lennék oda is költözni, de ez nem érdekli őket, alapból nem ismerkednek emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!