Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen, mit csináljak most?
A helyzet a következő: Tinderen megismerkedtem egy lánnyal, tök aranyosnak tűnik, teljesen normális és nincs vele semmi baj.
Közben én egy évvel ezelőtt sokat beszéltem egy győri lánnyal (én szabolcsi vagyok) és tök jól kijöttünk egymással, akkor taliztunk is, viszont én akkor inkább exemmel jöttem össze, mondván hogy közelebb van. Nos ezzel a győri lánnyal megint elkezdtünk beszélgetni, egyszer csak rám írt és már találkozni akar meg minden. Ennek nagyon örülök, de nem tudom mit csináljak.
Akit Tinderen ismertem meg az nagyon aranyos, kedves, tényleg semmi baj nincs vele és emberi távolságra is van.
A győri viszont más, nála azt érzem, hogy őt istenigazán tudnám szeretni szerelemből. És egyébként egy évvel ezelőtt is ez történt. Most szerintetek kockáztassak meg egy távkapcsolatot azzal, akit biztosan szeretni tudnék, vagy hagyjam és menjek bele az ismeretlenbe, aztán majd eldől a másiknál hogy mi lesz?
A győrivel már találkoztunk egy évvel ezelőtt, most elvileg megint fogunk, őt már ismerem. Akkor is ezt éreztem nála, csak azt gondoltam, hogy ami közelebb van az biztosabb, de tulajdonképpen az is tönkre ment.
20 évesek vagyunk. Azért írtam a felnőtt témába, mert 18 felettiek vagyunk és itt értelmesebb válaszokra számítok, mint a tini párkapcsolatok témában. Kaptam is értelmes válaszokat, szóval köszönöm. Írhattok még azért :)
Az utazással nincs problémám, szeretek hosszasan utazni és elmélkedni az út alatt.
Fogok találkozni természetesen azzal is, akit Tinderen ismertem meg, hogy átfogóbb képet kaphassak. Viszont senkinek az érzelmeivel nem szeretnék játszani, sosem voltam az az ember, mindig a komoly kapcsolatokat kerestem. Győrben vannak rokonaim is, járni is szoktunk oda emiatt (bár nem túl sűrűn, de az is az).
Bocsika, nem bántásként kérdeztem a korotokat :)
Én is szabolcsi vagyok, párom pesten él az sincs olyan közel és évek óta tökéletesen működik a kapcsolatunk.
Én azt mondom vágjatok bele, ha úgy gondolod minden passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!