Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jövője ennek a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem Erasmuson egy fiúval, akivel kvázi járni kezdtünk, és egymásba szerettünk, azóta persze az erasmusnak vége lett, de mi még mindig beszélünk (minden nap legalább 1-2 h-t videochaten), már találkoztunk azóta, viszont 2000 km-re lakunk egymástól, ráadásul még legalább 3 év, mire lediplomázunk. Addig nem tudunk összeköltözni. Megéri szerintetek várni? Ő is benne van abban, hogy később itt éljen, illetve én is abban, hogy az ő szülővárosában (mindketten 22 évesek vagyunk)
Ez nem a Szerelem hullámhosszán (ami egy jó romantikus film) hanem ez a k.baszott valóság!!
Ebből semmi nem lesz, felejtsd el az egészet és keres párt mondjuk 20 km-re!!
2020. júl. 1. 21:02
2/13 anonim válasza:
Nincs.
Millió ilyen eset van, abból csak pár tucat lesz love story.
2020. júl. 1. 21:02
3/13 anonim válasza:
22 évesen, amikor élned kéne, bulizni, utazni, te szépen cölibátusban akarsz élni? Remélem a srác is ilyen hűséges tud maradni, és nem koppansz majd nagyot.
2020. júl. 1. 21:04
4/13 anonim válasza:
Szerintem akkor lenne értelme ha 3 évig se te se ő nem szeret senkibe de ez szinte biztosan nem lesz így. Ha tényleg nem szeretnétek senkibe és aztán összeköltöznétek még lehetne belőle jó dolog de 1% rá az esély.
2020. júl. 1. 23:28
5/13 anonim válasza:
Hát itt a nyári szünet, és online az oktatás... Most is lehettek együtt 1-2 hónapokat....
2020. júl. 2. 02:01
6/13 anonim válasza:
Van!
Nővérem is interneten keresztül ismerkedett meg a párjával, 2700kmre laktak egymástól. Mondjuk ők fél év után már találkoztak
2020. júl. 3. 01:09
7/13 anonim válasza:
Ha van rá anyagi keret hogy lássátok egymást és szünteket együtt tudjátok tölteni, akkor lehet valami.
Kérdés, hogy a kapcsolat alapja milyen, amìg eggyütt voltatok milyen mély volt a bizalom, megvan-e a hullámhossz, szerelmwn kívül jó barátok is tudtok-e lenni.
Többször voltam távkapcsolatban, ezen áll vagy bukik.
2020. júl. 4. 23:01
8/13 anonim válasza:
Miért ne lehetne jövője? Egy 22 éves már érzi,hogy mi a komoly,s mi nem az. Anno a szüleink ekkoriban házasodtak,szülrek,stb. Csak egy újdonsült divat ez a "10 évig bulizokkeféleknyaklónélkül" Minden lehet-csak igazán akarni kell.
2020. júl. 15. 20:36
9/13 anonim válasza:
"Anno a szüleink ekkoriban házasodtak,szülrek,stb"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!