Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van jövője ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem Erasmuson egy fiúval, akivel kvázi járni kezdtünk, és egymásba szerettünk, azóta persze az erasmusnak vége lett, de mi még mindig beszélünk (minden nap legalább 1-2 h-t videochaten), már találkoztunk azóta, viszont 2000 km-re lakunk egymástól, ráadásul még legalább 3 év, mire lediplomázunk. Addig nem tudunk összeköltözni. Megéri szerintetek várni? Ő is benne van abban, hogy később itt éljen, illetve én is abban, hogy az ő szülővárosában (mindketten 22 évesek vagyunk)

2020. júl. 1. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat két emberen múlik kedves nyolcas. Egyedül akarhatod, ha a másik nincs ennyire elköteleződve.

A szüleim korcsoportja a 80as 90es években gyakran elvált, vagy akár össze se házasodott.

A nagyszüleim generációja meg még nem igazán tudott jogilag válni, csak ha bizonyítható ok volt, pl alkoholizmus vagy megcsalásból származó gyerek.

Ettől függetlenül az emberek kiszerettek egymásból, vagy sokat változtak és szeretőt tartottak. Ez kb ugyanaz a jelenség, csak jogilag meg szociálisan máshogy nézett ki.

2020. júl. 15. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:

10: Nem, csak a párok 70%-a.

(Az én szüleim és az osztálytársaim szüleinek 70%-a. 70-es évek.)

2020. júl. 15. 22:21
 13/13 A kérdező kommentje:

Plotwist azota 🥹

Összeköltöztünk, borzasztó volt, rá 3 hónapra szakítottunk 😂

aug. 10. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!