Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet jövője egy olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jövője egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs lángoló szerelem, hanem fokozatosan alakul ki?

Figyelt kérdés
A barátommal társkeresőn ismerkedtünk meg. Sokat cseteltünk meg randiztunk, akkor még én voltam az aki lazábban vette, lemondtam randikat, más programom volt, stb. Ő gürizett értem, jött az első szavamra, ajándékot hozott, vacsorázni vitt, stb. Aztán 2 hónap randizgatás után “hivatalossá” tettük a kapcsolatot, de azt is azért mert én kérdeztem rá, hogy most akkor mi van köztünk. Utána sokáig nem is mondta ki hogy szeret, végül azért mondta ki, mert én jeleztem neki, hogy nem tudom mit érez velem kapcsolatban. Ha megkérdezik mióta vagyunk együtt, akkor azt mondja 2 hónapja (pedig 4 hónapja találkoztunk először). Sokszor olyat mond ami rosszul esik nekem (nem direkt akar megbántani) és őt felidegesíti ha én megsértődök, nem “puncsol”, mint más szerelmes pasi. Reggelente se szokott írni semmit, egy “jó reggelt” vagy bármi, pedig látom hogy online van és megbeszéltük hogy majd ír... Elmondása szerint nagyon szeret engem és bármit megtenne értem és ne aggódjak... De akkor miért viselkedik így? Úgy érzem én lettem az aki teper érte, random szerelmes sms-t írok neki, idézeteket vagy képet küldök, a kedvencét főzöm, bármit kiejt a száján... De erre csak annyit mind, hogy ő nem “hős szerelmes” típus... Akkor nem is szerelmes belém igazán?
2020. márc. 22. 09:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Nehéz ezt így kívülről megítélni, de szerintem fél a csalódástól, hiszen az elején még nem vetted komolyan, és most talán nem is érti a helyzetet, hogy mi ez a változás. Egy biztos, hogy le kellene ülnötök megbeszélni a helyzetet, és hogy ki mit szeretne ebben a kapcsolatban.
2020. márc. 22. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!