Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi ido volt a leghosszabb amíg nem találkozott a párjával? Határ zárás miatt kérdezem..
Távkapcsolatban élünk es mar kivan tuzve az idopont mikor ugyanis osszekoltozunk de az meg egy ev.
Most kitudja meddig lesz lezarva a hatar es mikor talalkozhatunk ujra mert messze meg a tel vege..
Szoval csak egy kis kivancsisagbol nektek mi volt a leghosszabb ido meg nem talalkoztatok?
Szia. Nekem 2 hét.
Egy év múlva összeköltöztök, feltételezem addig találkoztok még, ha a határzár engedi.
Én amúgy nem tudnám magam távkapcsolatban elképzelni, olyanban, amiben kb 2-3 hónaponta találkozunk.. Az halálra van ítélve.
De vannak sikersztorik is...
Ugyanez a határzáras téma volt nálunk is ami a tavasszal volt.
Vége is lett a dolognak.
Próbáltam azóta ismerkedni, de ki akar a mai világban távkapcsolatot?....
Mindenki csak beleülni akar a jóba.
Tegnap olvastam hogy Magyarország újra zárja a határt. Így feleslegessé is vált hogy tovább próbálkozzak az ismerkedéssel...
Nekem határzár nélkül volt olyan idöszakom, amikor a barátomat többször és esetenként egy-két hétig nem láttam. (ö német volt és egyetemista, sokszor repült haza)
Természetesen az agyamat beállítottam erre a helyzetre, de sajnos a farkam nem értékelte a hozzáállásomat. Na, abban az idöben rá gondolva volt, hogy naponta többször is kivertem...szigorúan egyedül, mert megcsalni öt eszembe sem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!