Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem veszik meg tőlem...

Miért nem veszik meg tőlem Marketplacen a Zara-s ruháimat?

Figyelt kérdés
Árcimke a legtöbben van, csak próbálva voltak, vagy alig használtam. Pl az egyik felsőmet 5000-ért vettem, árcimkével ellátott, 1000 ft-ért nem akarják megvenni. Vagy nadrágoknál is 500-1000foritért adom és le se bagózzák. A másik felraktam az egyik Conversemet, rajta van a cimkéje, sosem hordtam és 3000ért adom már de senkit sem érdekel. Mit rontok el?
2020. aug. 7. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Nincs rajuk igeny.
2020. aug. 7. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
A gardróbcsere facebook csoportban próbáld meg eladni
2020. aug. 7. 12:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Benne vagyok csoportokban és van külön Zara csoport ott is árulok. Nagyon sokan adnak el dolgokat ezért is próbáltam meg ott. A Gardróbcserét megnézem. Köszi a válaszokat.
2020. aug. 7. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a saját- és gyerekcuccokat jófogáson adtam el.
2020. aug. 7. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen valóban nincs rá igény. Az emberek jobban szeretnek elmenni az üzletekbe, ahol van nagy választék. Onnan jobban esik vásárolni. Vagy egyszerűen csak nem túl tetszetősek a képek amit csináltál, és érdemes lemérni a méreteket, mell, derék csípő. A számozás nem mond semmit se.
2020. aug. 7. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:

A fast fashion boltoknak köszönhetően olyan olcsók alapból újonnan a ruhák, hogy mindenki inkább ott veszi meg. Max pár ezer Ft-al drágább, de gyakran még az sem. Fel lehet próbálni, megtapintani. Márkás, vagy egyedi használt ruhákat lehet el lehet passzolni a neten, de ilyen Zara szintű cuccokat nehezen, mert alapból a bolti Zara sem drága, pláne, hogy szinte havonta van valami kupon, kiárusítás, akció.

Aki szereti a nagyon olcsó használt ruhákat, az is inkább turizik. Neten alapól nehezen vesznek ruhát az emberek.

2020. aug. 7. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azért vitatkoznék azon, hogy a bolti Zara nem drága. Elég csak megnézni a honlapjukat, nagyon túl van árazva. Bár hozzá teszem, a mi városunkban nincs Zara, lehet hogy akciósan nem drága, de nem akciósan az egyik legtúlárazottabb fast fashion bolt.
2020. aug. 8. 10:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Meglepődtem egyébként, hogy nincs rá igény. Igen tudom minden ember más és más. Én pl nagyon szeretem a turkálókat is. A Fast Fashion boltokban is csak egy- egy darabot vásárlok. Nekem nem igazán tetszik a választék, ráadásul igen csak soknak érzem egy egyszerű fekete garbót 9000 ezerért. (Pl Zara) Amit meg elakartam adni felsőt, azt azért vettem mert nagyon eredeti darabnak tűnt és jól nézett ki a boltban. De valamiért nem próbáltam fel csak a méretet néztem és megvettem. Aztán itthon már nem állt jól a fazon. Ezért gondoltam eladom , vagy vissza viszem majd. Vidéken lakom, eleve be kellett volna utaznom Budapestre. Így hát húztam halasztottam és rajtam maradt. Majd gondoltam, feldobom Marketplacere hátha valakinek kell majd egy ezresért egy teljesen új darab. Amit nem hordott senki. De lehet, ha olcsóbban árultam volna akkor megveszik.
2020. aug. 8. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!