Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, ha távkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha távkapcsolatban élnétek, kibírnátok, hogy ne feküdjetek le mással?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk nagyjából hetente találkoznátok a barátnőtökkel
2020. okt. 6. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Én igen.

Milyen idősek vagytok? Egy idő után úgy is össze tudtok költözni...

2020. okt. 6. 19:24
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Jó nagy mocsok állatnak érezném magam, ha azért csalnám meg a szerelmemet, mert hétfőtől péntekig nem bírnám ki, hogy csak recskázni tudok.
2020. okt. 6. 19:25
 3/16 A kérdező kommentje:
#1 18 és 20, leghamarabb 2 év múlva tudunk
2020. okt. 6. 19:27
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Milyen gyakran találkoztok?
2020. okt. 6. 19:36
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
Nem élnék távkapcsolatban. Úgy képzelem ehhez vagy nagyon vidékinek kell lenni (falu, max pártízezres város), mert ott nehéz ismerkedni, vagy nem vonzó embernek kell lenni (akinek szintén nehéz ismerkedni), mert nem értem máskülönben miért kínozná magát valaki távkapcsolattal. Akármilyen társkeresőn, ismerkedős appon voltam, sosem állítottam a távolságot 20 km-nél nagyobbra. Miért? Mert azon belül is bőven tudok ismerkedni és bőven van elég számú potenciális partner.
2020. okt. 6. 19:37
 6/16 A kérdező kommentje:
Igyekszünk hetente, de most lebetegedett, így nem tudtunk találkozni
2020. okt. 6. 19:37
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 nálunk elég nehéz ismerkedni (kb. 25 ezres város), és én sem vagyok egy népszerű személy, hogy sok lehetőségem lenne
2020. okt. 6. 19:39
 8/16 anonim ***** válasza:
45%
Tehát hetente látod és most egy ideig valószínűleg nem és te már a félrek*ráson gondolkodsz? Biztos, hogy megéri ez a kapcsolat?
2020. okt. 6. 19:43
 9/16 A kérdező kommentje:
Ezt honnan veszed 8? Soha nem lennék képes megcsalni nem csak őt, senkit...
2020. okt. 6. 19:45
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Lehet félreértettem. Azt hitted azért írtad ki a kérdést, mert kétségeid támadtak.
2020. okt. 6. 20:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!