Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eger-Győr távkapcsolat mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eger-Győr távkapcsolat mennyire működőképes?

Figyelt kérdés
Velemenyetek szerint? 2 hetente hetvegen talalkozas, szunetekben hosszabb egyutt toltott ido.

2020. szept. 29. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Őszintén: nem igazán... a távkapcsolatok csak akkor működnek, ha már eleve x időt együtt voltak, az összeköti őket és csak ideiglenesen vannak távol egymástól. Egyből távkapcsolatba belevágni... hát két hetente történő találkozás nem fog annyi élményt adni hogy hosszabb távon is összekössön titeket.
2020. szept. 29. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Vagy pont ezért fog működni. A találkozások kevés száma miatt mindig különleges esemény marad és nem mentek egymás agyára sem, ha van "hol találkoznotok" az nagyon meghitt is lehet, mindig lesznek érdekes témák, kezdetnek elég csak az azóta eltelt dolgokról beszélni és abból jön a többi. Vágyaitok is maximum fokozaton lehetnek, ha csak ritkán vagytok együtt, így biztosan jobb lesz, nem válik sablonossá.

Egyedül az utazási költségek problémásak, a benzin drága, a vonatjegy még drágább.

2020. szept. 29. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Az én távkapcsolatom nagyon rossz volt, kidobott idő az ablakon. Alig láttam, nekem nem jött be, SOHA többet. Gondold meg, de szerintem jobb, ha közelebb van a szerelmed. Már közelebbi sráccal ismerkedek, ezerszer jobb. :) Ne pazarold az időd el távkapcsolatra, ha megfogadod az én tanácsomat.
2020. szept. 29. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

3.

Sokan nem választják ám a dolgot, hanem így alakul. Lehet, hogy a saját településén és annak környékén annyira nincs közel a helyben elvárt ideálhoz, hogy muszáj távolabb keresnie. Sajnos ez egy létező jelenség, egyedüli kivétel talán Budapest, de az is csak azért, mert ott nagyon sokan élnek és aktivizálódik a "nagy számok törvénye".

2020. szept. 29. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, ha úgy gondolod, hogy neked megéri ez a kapcsolat, és a leendő párodnak is, vágjatok bele, próbáljátok ki!

Az a tapasztalatom, hogy távkapcsolatos kérdéseknél mindig lesz, aki azt mondja, hogy úristen, nehogy csináld, mert távolról nem alakulhat ki szerelem, nem működik, nekik nem vált be, stb. Viszont azt tudom tanácsolni, hogy ha tényleg szereted azt a másik embert, és el tudnál viselni ekkora távolságot ne arra hallgass, hogy XY a Gyakoriról, akivel sosem találkoztál, és lehet, hogy teljesen máshogy áll ehhez a kérdéshez, mint te, mit csinálna, hanem arra, hogy TE mit csinálnál! Ha nem jön össze, max. megtanulod a saját károdon, de az is lehet, hogy életed párját találod meg. :) Győr-Eger egyébként nem olyan durva, 3 és fél óra az út egy átszállással, illetve Budapesten is esetleg tudtok programozni.

Én egyébként azért írtam ezt a csöpögős kis monológot, mert hagytam már magamat lebeszélni egy kapcsolatról a távolság miatt (sokkal nagyobb, mint Győr-Eger), annak ellenére, hogy mindketten bírtuk volna, és mindketten szerettük egymást, és azóta is bánom, hogy inkább a sztereotípiákra hallgattam a saját megérzéseim helyett. Ismerősim, és barátaim körében több sikeres távkapcsolatot ismerek, látok, vannak, akik azóta már össze is házasodtak. Úgyhogy nem lehetetlen, bár nagyon függ attól, hogy te és a párod hogy reagáltok a helyzetre.

2020. szept. 30. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!