Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működőképes lehet egy távkapcsolat?
Figyelt kérdés
Szimpatikus egy férfi, viszont kb 500km van köztünk. Érdemes így ismerkedni?2020. szept. 23. 20:13
2/9 anonim válasza:
Ne, szenvedtem én is egy évet így. Ne! Jobb, ha közelebb van.
3/9 anonim válasza:
Két esetben látom értelmét.
1) Brutális kémia és lelki összeillés, azonnal érzitek hogy a másik ékszerek párja és azonnal gondolkozni kezdetek az összeköltözésen. Annak megoldásáig működhet
2) Normalisan együtt vagytok egy ideje de pl külföldi munka miatt egy ideig tavkapcsolat.
De így hogy szimpatikus valaki de táv Kennedy semmi értelme.
4/9 Gyakori93 válasza:
Hát, ha elég kitartóak vagytok, és elég sokat videó chateltek, és tervben van az egyik fél költözése a másikhoz, akkor szerintem nem lehetetlen. Persze sok múlik a két fél hozzáállásán is a dologhoz.
Ahogy olvastam a neten, vannak siker sztorik is.
Ha van elég időtök ehhez, talán megér egy próbát!
5/9 anonim válasza:
Attól függ....
Ha te x helyen dolgozol, ő y helyen, akkor nem működik.
Max ha egy városban dolgoztok vagy ilyesmi...
6/9 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de tőletek függ...
7/9 anonim válasza:
Köztünk ennél durván hatszor nagyobb volt a távolság, már hazasok vagyunk. De... Ha tudjatok, hogy soha nem fog koltozni egyikotok sem, ha tudjátok, hogy nem vagytok hajlandóak áldozatokat hozni egymásért, hanem csak ilyen 'aj drágám, most olyan boldogok vagyunk, majd ugyis kitalaljuk' jellegű dologgal próbálkoztok, akkor hagyjátok a francba már most. Felesleges. Mi tudtuk, hogy mikor tudunk összehazasodni, hogy melyikunknek kell koltoznie, hogy hol és miért lesz a kozos eletunk, és hogy addig hogyan és mikor tudunk találkozni. Egy tavkapcsolat kizárólag így tud működni.
9/9 MolotovPunk válasza:
Szerintem nem.Esetleg akkor lehet értelme,ha összeköltöztök minél hamarabb.Nekem huszonéves koromban volt több távkapcsolatom,de előbb utóbb mindnek szakítás lett a vége.Pont a táv miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!