Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet működőképes egy teljes hazugsághalmazra épülő távkapcsolat, amiben több terhes nő is érintett?
Szép lesz minden gyereknek fizetni mindent. Meg kivenni a szabikat, miután anyukának elfogyott, de a gyerek beteg, otthon kell maradnia vele valakinek. Vagy egyáltalán orvoshoz vinni. Meg egyáltalán az első egy év, amikor jócskán kéne segíteni.
Egyébként már valószínűleg nem sokáig folytatható. Én jót nevetnék a műsoron, amikor borul a bili.
Meg ebben mi a családcsináló stratégia? Sehol nincs család. Egy kujon van, aki felcsinált 4 nőt. A család jobb esetben nem így néz ki, ha az ember mentálisan ép gyerekeket akar nevelni. Hiába lesz 4 gyereke, nem valószínű, hogy sok időt fog velük tölteni, egyébként sem, miután kiderül, még annyit sem. A nevelésében semmi része nem lesz egyiknél sem, vagyis inkább csak az anya gyereke lesz, ő csak megcsinálta. Remélem legalább nagyon jól keres, had szedjék meg magukat az asszonykák.
"Odafigyel a bacikra, minden aktus után mézzel lekeni a farkát, mert amugy biztos gombás lenne."
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A méz aztán kvára jó gombásodás ellen. Ne szívass....
"Elmondása szerint soha sem tudott megmaradni egyetlen nő melett, ezért rákényszerült h ezt tegye."
Ha nem tud egy mellett megmaradni, akkor nem kell kapcsolatot kialakítani senkivel. Gyereket meg semmiképpen sem kell összehozni. Felelőtlen, gátlástalan egy féreg. És nem kényszerítette senki, hogy minden útjába került nőt felcsináljon. Ez az ő döntése volt. Egyszerűen semmi esze sincs a kollégádnak. Liquor helyett sperma van az agyában.
"Szerintem ez nem szemétség, inkább csak egyfajta családcsináló stratégia."
Érdekes fogalmaid vannak a család szó jelentéséről. xD
Szerintem amúgy ne etessük a trollt.
(A mézes hozzászólás előtt is lehetett sejteni szerintem.)
Kérdező, kicsit túltoltad a kamuzást az ország másik feléből menedzselt négy barátnővel és a négy szimultán gyerekkel.
"Meddig lehet működőképes egy teljes hazugsághalmazra épülő távkapcsolat, amiben több terhes nő is érintett?"
A fejedben/fantáziádban gyakorlatilag bármeddig.
Akár 12-re is felfuthat a kollégád borsodi háremének létszáma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!