Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret a párom?
1). A párod barátnőjét vezetheti egy általad nem ismert bosszúvágy is. Ez feltételezés.
2). Amit a laptopjában láttál az viszont valóság. Kérdés, hogy igazat mond-e a párod. Én elhiszem. Elhiszem, hogy volt kapcsolata, de már vége. Ez lehet feltételezés is...
Ám, tudod mit? Te magad győződj meg a párod hűségéről! Viszont arra jószándékkal figyelmeztetlek, nehogy úgy kutass utána, hogy eleve hűtlennek akarod őt kimutatni, mert akkor biztos, hogy hűtlen lesz. Higgy neki, hogy most már csak téged szeret!
F.
Nézd az ő szemszögéből: neten megismerkedik egy pasival, aki szimpatikus meg minden, de addig jó, ha egyszer látta (vagy még annyiszor sem akkor), fogalma sincs, mi lesz belőle, ad neki egy esélyt. Időközben felbukkan egy fiatalkori szerelme, nem tud ellenállni a kíváncsiságának, találkoznak, elcsattan egy csók, még egy-kétszer összefutnak, de nem az igazi, és közben a neten megismert pasival egyre jobban alakul, egyre komolyabban veszi a dolgot ő is, hát inkább hanyagolja ifjúkori szerelmét. Azóta semmi sem történt, ha ez még a megismerkedésetek után nem sokkal történt, amíg még igazából nem volt tisztázott, ki mit akar a másiktól, mennyire kell komolyan venni ezt az ismerkedést, lesz-e még belőle valami, addig szerintem nem tartozik elszámolással neked.
Az, hogy 2 év után a barátnője keveri a kakát nektek, az nekem önmagában gyanús lehet, most nem azért, de kinek hinnél inkább a párodnak vagy az ő barátnőjének, akit közel sem ismersz olyan jól, nem tudhatod, mi a mögöttes szándéka? Miért most jött elő ezzel?
Ha azóta, hogy ténylegesen együtt vagytok, nem történt semmi ezzel a fiatalkori szerelmével, akkor szerintem megbízhatsz a barátnődben.
Ezt mi honnan tudhatnánk?
Volt egy ilyen affér a kapcsolatotok kezdeti szakaszában..., oké, viszont azt írod, a feleséget láttad benne, akkor a többi minden más a kuka?
Kezdesz egy sztorival utána meg ideömlesztesz még 5x annyit.
Úgy nehéz véleményt formálni, hogy folyamatosan változik a történet.
De végül is neked kell eldöntened, mit tegyél de ilyen hézagos előadásmóddal tiszta véleményeket is nehezen fogsz kapni.
Most akkor egy másik férfi volt ebben a történetben vagy több?
Ha több, akkor az bizonyítottan több?
Ha igen, akkor a kapcsolatotok melyik szakaszában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!