Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem szeret mióta terhes vagyok, pedig küzdöttünk, hogy gyerekünk lehessen, és már a hír hallatán sem látszott boldogság az arcán. Rossz így vele élni. Mit tegyek?
Ráébredt, hogy a gyerek miatt már hozzád van kötve.
Vagy jó így, vagy különmentek.
Többször is megkérdeztem hogy akarja e. Mindig igent mondott és minden vizsgálatba és kezelésba belement a siker érdekében. Végül én adtam fel és én mondtam hogy hagyjuk az orvosokat. Le is tettem a gyerek témáról, de pár hónapra rá spontán terhes lettem. Addig a pontig jó volt köztünk minden, de miután megtudta, már nem ért hozzám. Max néha kapok egy puszit és ennyi. Vagyis eddig így volt. Már ott tartunk, hogy bármit csinálok, beleköt, semmi nem jó neki és nem éppen kedves velem. Azt tudni kell, hogy hiába nem akarom, szeretem még 10 év után is ugyanúgy, és én nem járok sehova, nincsenek barátaim sem, csak itthon várom mosok, főzök takarítok, és elviselem a szüleit és a nagymamáját.
Igen tudom, hogy ki mit szakít, azt szagolja, meg hogy bármikor elhagyhatnám, meg ha hagyom hogy így bánjon velem akkor megérdemlem. De egyszerűen nem vagyok képes itt hagyni. Én csak abban kérek tanácsot, hogy mivel próbáljam vissza nyerni a szerelmét.
Ha a szerelem elmúlt, azt visszahozni már nem lehet.
Az a baj, hogy nálatok nem maradt utána semmi. Nincs szeretet, barátság, tisztelet, szex, semmi.
... tovabba a szar aranybevonattal is csak szar marad.
koncentralj a picire, komolyan.
Kérdező, neked agyadra mentek a latin telenovellák, vagy mi van?
Ez a csávó szemmel láthatóan fel se fogta mire vállalkozik baba prodzsekt címszó alatt. Úgy volt vele, hogy "jól van, legyen jó napja az asszonynak" és ennyi volt a részéről.
Sajnálom, hogy ilyen csávóra kellett elpazarolnod 10 évet az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!