Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem szeret mióta terhes vagyok, pedig küzdöttünk, hogy gyerekünk lehessen, és már a hír hallatán sem látszott boldogság az arcán. Rossz így vele élni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 22:15
11/14 anonim válasza:
Ja, és nem gondolod, hogy el kéne kezdeni eljárni? Akár kismama-közösségekbe?
12/14 anonim válasza:
a java még csak ezután jön.
legyenek barátaid, akikre számíthatsz, legyen munkád, kereseted.
13/14 anonim válasza:
Lehet az nyomasztja, hogy spontán lettél terhes és nem tőle? :D
32/f
14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező ugyanabban a cipoben jarunk annyi különbséggel hogy mi nem 10 evet voltunk egyutt a gyerek apjaval hanem kevesebbet es o orult a terhesseg hirenek de megis inkabb a haverok, buli mellett dontott mint mellettem.. ettol fuggetlenul a gyerekre kivancsi. 31.hetben egyedul hagyott karacsonykor...elotte se foglalkozott velem.
Szerintem nalatok annyirol van szo hogy az apuka ketsegbeesett es nem is fogta fel teljesen hogy mi is tortenik. Majd talan akkor tudatosul benne ha nagyra no a pocid vagy ha megszuletik a kisbaba. Addig probalj vele beszelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!