Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg szeret a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szeret a párom?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtünk meg, viszonylag távol éltünk egymástól. Megbeszéltük, hogy heti egyszer elutazom hozzá. Évekig így is volt, hihetetlenül szerettem, feleséget láttam benne. Aztán egyszer elaludt... Kíváncsiságból belenéztem a laptopjába, s megláttam a dolgokat... Volt egy srác akit tinikora óta szeretett, s a megismerkedésünk utáni héten összefutottak. Csókolóztak, találkoztak párszor, majd annyiban maradt. S ezt majdnem 2 évig titkolta, mert elmondása szerint rájött, hogy engem szeret, s ezért lett vége ennek a másik sráccal. Időközben a párom régi barátnője elmondta nekem az igazat, hogy legjobb tudomása szerint a másik srácnak nem kellett már a párom. S persze hétköznap könnyen megtehette, mert nem láttam, nem tudhattam semmiről. Hatalmas sírás, fogadkozás, hogy ha nem találkozik a másik sráccal akkor örökké benne maradt volna, így viszont már tudja, hogy én vagyok az igazi. Hazudik, vagy lehet ez igaz is? Barátnőjére persze haragszik, de ha a kapcsolatnak vége is lesz, én úgy vagyok vele, legalább a barátnője igaz barátom lett a rosszban, s ő támogat, mert azt mondta a lelke nem bírta már el, hogy látta mennyire szeretem ezt a csajt és hazugságban kell élnem. Mit tegyek?

2019. jan. 3. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
A bizalmatlanság már olyan szinten beférkőzött ebbe a kapcsolatba.A vége eőbb utóbb mindenki számára egyértelmű lesz.
2019. jan. 4. 05:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Dehogyis! Egyszer láttam élőben, szóval szó sincs ilyenről. Egy férfi bizonyítottan volt, a többi nem biztos. De igazából az az egy is elég. Úgy all hozzá,hogy megtehetem én is ezt egy másik nővel, s ő nem fog haragudni. De én nem szeretném, mert őt szeretem, Érre felcsattant, s idegességében bevallotta, hogy anno mikor kapott tőlem egy gyűrűt, amivel kvázi "eljegyeztem ", csak azért nem utasította vissza mert készültem rá, s nem akart megbántani. De amikor nem voltam ott nem is hordta,mert mi van, ha jön valaki más is még az életébe.. Egyébként kezdem unni a veszekedéseket, én vagyok idősebb pár évvel és a higgadtabb is. Ha ő ezeket jelzi nekem én elfogadom. S akkor nem lettek volna hazugságok, titkos randik, megértettem volna, hogy vége van. De feleslegesen megbántani valakit aki szeret, még akkor is ha így akarom védeni. De mosr végre őszinte volt ennek örülök. Azt mondja nem mondhatta el, mert tudta, hogy hosszútávra engem akar, de addig kipróbált mást is, önző volt, bevallja. Szerintem a szülei miatt is ezt akarja, ők nagyon szeretnének engem vejüknek, mert jóban is vagyunk, másrészt tudják, egészen más élete lehet valakinek egy jó állásban levő értelmiségi mellett, mint a fiatal srácok mellett. Az én hibám is igazából, hogy a nagy szerelem nem engedte látni, hogy fiatalabb is (4 évvel), hogy mást is akár még, s, hogy talán nem szeret úgy mint én őt. Ebből is tanulunk, remélem a következő kapcsolatában nem követi el ezeket a hibákat, mint ahogyan én nekem is eszre kell vennem, ha valami baj lenne a nők esetében a jövőben. Befejezem, mert megtört bizalommal nincs értelme, de annyira fáj, mint még soha semmi... De ez van, ezen is keresztül kell menni.
2019. jan. 4. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!