Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen távkapcsolat mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen távkapcsolat mennyire működőképes?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy félig angol, félig amerikai sráccal, ő 18 éves (én 16 vagyok).

Elég sokat beszélgettünk, többször volt Magyarországon is azért, hogy találkozzunk. Kavartunk néhányszor és ő kapcsolatot szeretne. De nem tudom, hogy ilyen távolságokkal mennyire működne. Az anyagi része nem baj a dolognak, hanem inkább az, hogy hetente, kéthetente tudnánk csak találkozni és csak néhány napot tudnánk együtt tölteni.

Úgy érzem, hogy tökéletes a srác, de nem tudom, hogy egy ilyen távkapcsolat mennyire tudna működni.

2014. jún. 30. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem tud az egyikőtök a másikhoz költözni, akkor hosszútávon elképzelhető, hogy depressziós lennél tőle, ha már most ennyire zavar.
2014. jún. 30. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Hallottam olyan sztorikat, ahol működött, de valamivel idősebbek is voltak, meg attól is függ a későbbiekben össze tudtok-e költözni, azaz van-e kitűzve valami közös cél, amiért vártok.

Ez emberfüggő, van aki elég erős hozzá, ezt neked kell tudnod, hogy bevállalod-e. De általában nem végződnek boldogan, tapasztalat.

2014. jún. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!