Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megpatkáztam a párom autóját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpatkáztam a párom autóját, hogy engeszteljem ki? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 12:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
76%
Tegyük fel, hogy a pasid normális, akinek az autó használati tárgy, téged meg szeret. Ilyen esetben nem kell puncsolni, pont elég, hogy vállalod, és megcsináltatod. Van ilyen, előfordul. Aki ezért kiakad, meg besértődik, és hétfátyol tánccal meg három fogásos menüvel kell kiengesztelni, az nem alkalmas komoly kapcsolatra.
2020. okt. 19. 13:50
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de ha az én párom lenne, csak közölje, hogy cserélni tudjam, ne meglepi legyen mikor kellene az autó, azért lennék mérges kicsit.
2020. okt. 19. 14:15
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha magamból indulok ki, nem nagyon érdekelne. Ha olyan a kár, hogy javíttatni kell, akkor mondjuk fizesd ki és kész. Ha meg csak vizuális a kár, lesz.rom, lényeg elvigyen oda, ahova akarom.
2020. okt. 19. 14:16
 24/37 anonim ***** válasza:
71%
Ja és még valami extra finom ebéddel lepj meg hétvégén, azt jólvan.
2020. okt. 19. 14:19
 25/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szereti az autóját, ne pl. egy 20 éves Opelt képzeljetek el. Este ér haza, remélem nem fog nagyon kiakadni. Tènyleg nem szándékosan csináltam, hosszú évek óta vezetek, eddig sosem okoztam kárt, nagyon bánt a dolog.
2020. okt. 19. 15:24
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Őszinteséggel. Nálam az válna be.
2020. okt. 19. 15:25
 27/37 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem izgatna, ha új merci sem. De én eleve olyan kocsit vennék, aminél tudom, hogy ha gáz van vele, akkor is telik rá. Ha valaki csak sznoboskodik, közben meg fenntartani alig tudja, az az ő baja. Ha van rá rendesen, akkor meg nem fogja megakasztani egy kis padkázás, mert ez benne van, ha autód van.
2020. okt. 19. 15:45
 28/37 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem erről van szó, ha más nem, akkor a megtakarított pénzemből ki tudom fizetni.
2020. okt. 19. 16:32
 29/37 anonim ***** válasza:
78%

Látod, a legtöbben azt mondják (én is), hogy ilyesmi előfordul a gyakorlott vezetővel is. Javíttasd meg, álld a kárt, adj neki egy puszit. Ha valóban szeret, beéri ennyivel. Fel van neki adva a lecke.

Ffi.

2020. okt. 19. 16:43
 30/37 anonim ***** válasza:
17%
Szerelo 🙄🙄 felnis megcsinálja ha ügyes, szerintem lenne a legjobb ha az agyad gondolkodásra próbálnád használni ❤
2020. okt. 20. 12:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!