Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpatkáztam a párom autóját, hogy engeszteljem ki? Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 12:38
1/37 anonim válasza:
Fizesd a javíttatás árát. Más kiengesztelés véleményem szerint nem kell, hiszen nem direkt mentél neki a patkának.
2/37 anonim válasza:
Mennyire durva?
Ilyenkor szokott lenni az análhoz vagy a hármashoz való váratlan izgalom :)
4/37 anonim válasza:
Rőzséből font ostorral csapkodd magad 1 hétig, ha elmegy melletted az utcán 1 autó.
5/37 A kérdező kommentje:
#2 nem szexuális kiengeszrelésre gondoltam elsősorban, análisan szoktuk csinálni, hátmas kizárt. A felnin látszik, annyira nem durva, de azért szeretném, ha autószerelő vetne rá egy pillantást.
2020. okt. 19. 12:53
7/37 A kérdező kommentje:
Alufelni.
2020. okt. 19. 13:03
8/37 anonim válasza:
Felhívod a párod és elmondod neki, bocsánatot kérsz. Bárkivel előfordulhat, nem tragédia. Ha a párod szeret téged akkor bár lehet kicsit mérges lesz, de meg fog bocsájtani. Ajánld fel, hogy rendezed a kárt. Egy felni nem kerül milliókba.
9/37 anonim válasza:
szerelő nem fogja megcsinálni illetve relativ melyik szerelőnek hol van az ingerküszöbe.
mutatsd meg a faszinak, aztán beszéljétek meg, legyél egyenes.
10/37 A kérdező kommentje:
Nem írtam olyat, hogy elsunnyogom vagy hazudok neki, úgyis észrevenné. Azt kérdeztem, hogy mivel engesztelhetném ki a javítattáson kívül.
2020. okt. 19. 13:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!