Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpatkáztam a párom autóját, hogy engeszteljem ki? Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 12:38
32/37 anonim válasza:
Én nő vagyok és az autóm nem használati tárgy, ha megpadkázná a pasim, egy kiadós nyalassal nem engesztelne ki. Minimum a javíttatás meg az őszinteséget értékelném. A többi csak mellékes
33/37 anonim válasza:
Ha az autód nem "használati tárgy", akkor mi? Dekoráció?
Oké ha egy pl. Lamborghini -ről van szó, az mondjuk tényleg csak villogás, meg dekorációnak jó... de amúgy egy autó arra van, hogy közlekedjünk vele, egy használati tárgy, ami használat közben akár önhibánkon kívül is sérülhet.
34/37 anonim válasza:
Így van 33-mas. Nem értem mit kell egy kocsin túlmisztifikálni. Nyilván ha régóta megvan, kötődsz hozzá minimálisan, de max ennyi.
35/37 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, eléggé kiakadt, mondtam neki, hogy hívom a gumist, ma reggel el is vittem, megcsinálta. Meg tegnap 3 fogásos vacsorával vártam haza és kértem, hogy tegye szabaddá a hétvégéjét, mert elutazunk kicsit wellnesezni. Egy 3 éves BMW G31-ről van szó, nagyon ritkán használom, de most muszáj volt, a Mazda 2-be (saját autóm) nem fért bele a sok cucc, amit el kellett vigyek A-ból B-be.
2020. okt. 20. 13:25
36/37 anonim válasza:
Wellness túlzás egy padkazas miatt. De már mindegy
37/37 anonim válasza:
Hát igen, az már igen komoly autó. 10+millió használtan is. Nagyon viszik a pénzt. bármi gond van. Én ilyet max. céges autóként fogadnék el, magáncélra túlzás, ha csak nem keres havi 1-2 milliót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!