Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valójában nem szeretik a férfiakat?
Sokan mondják hogy a nők nem a férfit szeretik, hanem a lelki, és fizikai érzelmeket, érzéseket amit a férfi kivált a nőből. Vagyis egy nő az érzéssel azonosítja a férfit, és ha ez az érzés megváltozik vagy elmúlik, akkor a nő hideg vérrel elhagyja a férfit.
Szerintetek ez igaz?
#54 A nők többsége ilyen. Ezért is keres kétségbeesetten férfit maga mellé, hogy foglalkozzon vele, kényeztesse, törődjön vele, és elfeledtesse hogy mennyi problémája van saját magával. Ezért kell a nőnek erős, magabiztos határozott, érzelmileg stabil férfi, mert ha olyan lenne mint ő saját magára emlékeztetné, és irrátálná az ilyen férfi.
Egyébként ezeket nem én találtam ki. Hatalmas nézettséggel rendelkező férfiak mondják ezt akiknek rengeteg tapasztalatuk van nőkkel.
De amúgy tényleg nem gondoltok bele abba, hogy ti férfiak is lehettek ugyan olyanok? Nagyon szánalmas, amiket leírsz...
Mert nektek akkor meg ennyi erővel csak a szexre kell a nő. Ha nincs hova bedugnod a farkad, akkor már sírsz. (Tisztelet a kivételnek persze, nem úgy értem)
Rengeteg férfi például azért lép éppen le, mert a nő terhes lesz és a pali meg baszik felnevelni a gyerekét, helyette mással kúr és akár sorban hagyja ott a még meg nem születendő gyerekét... Vagy mert Ő NEM SZERETI már a nőt.
Nevetséges esküszöm, gondolkozz már el egy kicsit.
35-ös voltam
"Hatalmas nézettséggel rendelkező férfiak mondják ezt akiknek rengeteg tapasztalatuk van nőkkel."
Várj, kitalálom!
Egy szánalmas "Pua mester". :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!