Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy nő elvárja hogy egy felnőtt férinek
legyen autója?
Nem baj, hogy elvárod az autót.
Mindenkinek olyan a férfi ideálja, amilyet szeretne és amilyen kialakult benne.
Budapesti férfiként én is úgy gondolom, hogy egy férfinek legyen autója, de ez ízlésbeli és világnézeti kérdés. Nem kell feltétlenül mindenhova kocsival menni, de kétség kívül praktikus tud lenni sokszor. Én napi szinten használom és imádom, megértem, ha a csajom is igényli ezt a kényelmet.
2020. szept. 6. 13:33
De hogyan csajoztok kocsival? Egy buliban, egy szórakozó helyen akkor nem isztok, vagy piásan vezettek haza?
2020. szept. 6. 13:38
43/58 A kérdező kommentje:
Igenis legyen annyira talpraesett hogy keres egy normális munkahelyet és levizsgázik valamint vesz egy autót.Nem kell 20 milliós bmw.Egy normális állapotú 1-1,5 milliós autót szerintem megtehetne a legtöbb férfi csak sokaknak ugye luxus váltani mert "jóvanazúgy". De ha éppen egy régi suzukija van engem az sem zavar csak legyen.Ne villamossal vigyen már vacsorázni.
Mi úgy szoktuk, hogy haverokkal többen megyünk egy (vagy 2) kocsival, és valaki(k) nem iszik/isznak... Vidéken ezt sajnos sose lehetett máshogy megoldani, mert este 11kor elment az utolsó busz és vasárnap 6kor indult az első. :D
Vagy taxi, de azzal életemben egyszer voltam, akkor is át akart vágni a taxis, mert azt hitte totál ko vagyok és nem tudom mi van... Szóval inkább azt hagyom.
2020. szept. 6. 14:07
Egyszer mentem taxival, akkor is 3 kmre vitt ki a pasas 2500 ftert.
2020. szept. 6. 14:30
Nekem annyi volt, hogy megérkeztünk, kifizettem, kiszálltam. Aztán mikor sétáltam elkezd dudálni valaki, a taxis volt lehúzott ablakkal és kiabált, hogy "Mi van, fizetni nem kéne?" Azt hitte, annyira tele vagyok, hogy nem fogok emlékezni arra, hogy fizettem a kocsiban.
De emlékeztem, úgyhogy választékosan elküldtem a kedves anyukájába. :D
2020. szept. 6. 14:34
2020. szept. 6. 14:40
Nem baj. Mindenki azt vár el, amit akar. Csak lehet, hogy nem talál az elvárásoknak megfelelő személyt.
2020. szept. 6. 16:12
43
Ez már szánalmas s visszataszító..."Ne villamossal vigyen már vacsorázni.":DDD
ui: Már értem e kívánságot, mert hát otthon a konyhába kocsival-gps-el se találnál be s te akarsz kocsis férfit? :D
2020. szept. 6. 17:01
utolsó: az a gond, hogy egy nő nem néz magába, egyszerűen nő és igényei vannak és nem adja lejjebb soha egyetlen nő sem , még fiatal (csak 35 felett, de akkor sem tenné, csak muszáj mert akkor egyedül marad). És ha olyan választ kap, hogy mit képzel, egyszerűen lepereg róla, addig keres, amíg nem talál olyan férfit, aki neki megfelel és van jobb (nem az az 1-2 milliós) autója. Tudom. Mert tapasztalt 30-as férfi vagyok és számtalan átlagos nő volt a közelemben akik évekig egyedül voltak, és addig addig csinálták ezt, amíg mindegyiknek össze nem jött egy jó party (mérnök, ügyész, gazdaságis vezető, polgármester, stb). Ehhez elég csak ha adnak jelet a pasinak, aztán a legtöbb pasi meg úgyis lép, ha nem töketlen és a nő átlagosan csinos és átlagos arcú. Aztán ha a nő kellően okos és manipulatív és az ágyban sem utolsó, akkor megfogja a pasit végleg. Vagy 80 ilyen nőt ismerek a 25+ kosztályból, akik 3+ évig voltak egyedül inkább és elküldtek 100 jelentkező pasit, hogy a nagyhal befusson és azt kihalásszák.
2020. szept. 6. 17:17
További kérdések: