Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj az ha egy nő elvárja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha egy nő elvárja hogy egy felnőtt férinek legyen autója?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 08:15
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj h a férfi meg had várja már el h ne kelljen autója legyen ahhoz h férfi legyen :D
2020. szept. 6. 08:16
 2/58 anonim ***** válasza:
77%
Nem baj.Vegyél neki egyet.
2020. szept. 6. 08:32
 3/58 anonim ***** válasza:
69%
Nem baj, csak szerintem nem fair elvárás ha neked meg nincs.
2020. szept. 6. 08:54
 4/58 anonim ***** válasza:
94%
elvárhatja, de kérdés milyen autó. Egy 20 éves F-s Astra megteszi? Vagy ha nem, akkor veszek egy fiatalabbat, de akkor elvárom h legyen tökéletes alakja és tudjon főzni, szeressen napi 2 menetet szexelni velem.
2020. szept. 6. 08:57
 5/58 anonim ***** válasza:
66%

Nekem van, jogsim is 17 éves korom óta.

Viszont ettől függetlenül egy nő se gondolja azt, hogy majd a kis seggét hurcolászom mindenhová és én leszek a sofőrje. :D Nyilván közös programokra nem busszal járunk, de volt olyan 20 éves kiscsaj, aki úgy gondolta, hogy én majd őt fodrászhoz meg ilyenekhez fogom vinni. . Ez nagyon felejtős, kislányok. :D

Le lehet rakni a nőknek is a jogsit, plusz venni egy autót, aztán lehet menni mindenfelé.

Ezt csak azért írtam, hogy másik oldal nézőpontját is lássátok.

26F

2020. szept. 6. 09:14
 6/58 anonim ***** válasza:
70%

Héj! Azt senki nem írta, hogy a nőnek nincs!

Megint majd jól le leszek húzva, de igenis hátráltató tényező, főleg a mai világban, ha a pasinak nincs jogsija és autója, mert nem biztos, hogy a szomszédban van. Igen, nekem is van, nem kell cipelni a seggem, csak eljönni hozzám néha, hogy ne mindig nekem kelljen már...

2020. szept. 6. 09:22
 7/58 anonim ***** válasza:
44%
utolsó: vonattal nem tud lemenni hozzád a pasi? Nem kell neked menni hozzá mindi9g
2020. szept. 6. 09:28
 8/58 anonim ***** válasza:
45%

Természetesen ezzel semmi baj nincs.

És én messze nem értek egyet az itteni aggszüzekkel, de egy dologban igazuk van: kettős mérce befigyel az oldalon. Nem mintha sokat számítana, de érdekes módon mikor a frusztrált fickókat "osztom", simán 90-100% között van a válaszaim hasznossága, most hogy egy bizonyos női réteget céloztam be, már egyből csak 50%. :D

Mert úgy, ahogy vannak anyuci kicsi fiai, jelen vannak apuci pici lányai is. Akiket még középiskolába is apu hordott kocsival, nehogy a buszon összekócolódjon a hajuk. Aztán nyilván egyetemen már gáz lenne ha apa vinné oda is, szóval ha a jogsit lustaságból nem tette le, akkor talál egy idősebb srácot, aki majd viszi ide-oda :D

És nyilvánvalóan nem minden nőre gondoltam ezalatt...

2020. szept. 6. 09:32
 9/58 anonim ***** válasza:
#7 És akkor, hogy villog a barinők előtt a pasijával, ha az vonattal megy?
2020. szept. 6. 09:34
 10/58 anonim ***** válasza:
56%

most hogy egy bizonyos női réteget céloztam be, már egyből csak 50%. :D

Mert dühös ripacs nők gyűjtőhelye ez, akik elvárnak mindent a pasitól, legyen jó megjelenésű, vonzó, legyen lakása 30 évesen (persze az adott kérdésnél hivatlból leírják, hogy nem kell az egy pasinál), autója. Mert nők, nekik minden jár, és ha egy picit is azt mered írni, hogy megálljon a vonat egy pillanatra, és számon mered kérni, azonnal méregből repül a piros x jel a dühös, frusztrált nőktől. Ez több éve így megy itt.

2020. szept. 6. 09:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!