Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj az ha egy nő elvárja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha egy nő elvárja hogy egy felnőtt férinek legyen autója?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 08:15
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
0%

Meg ugye legyünk őszinték, ez a kérdés nem a járműről, hanem a pénzről szól. Egy jó kocsi 10M+.

Szóval a kérdező kérdése lefordítva: "Miért baj, ha egy nő elvárja, hogy a pasinak legyen egy csomó pénze?"

2020. szept. 6. 10:41
 22/58 anonim ***** válasza:

16

Le lehet rakni a nőknek is a jogsit

Ugy konnyu dumalni ha nem te fizetted hanem apu meg anyu

2020. szept. 6. 10:43
 23/58 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem is lesz neki, nem vonza. De ezer más dologgal kompenzálja.

Most vettünk telket a várostól nem messze és ott viszont kell autó. Most párom is neki áll.

Na ez tök jó, egy leíráson belül máris ütköztek a kijelentéseid. Nem vonzza, valószínűleg nem is lesz, de vesz :D jókt röhögök ezen az oldalon a nőkön.

2020. szept. 6. 10:52
 24/58 anonim ***** válasza:
91%

Egy jó kocsi 10M+.

Végülis, azért 14.6 év a magyar járműpark átlagéletkora és az átlagár is 1.5 milla körül mozog. 10 millás autóra minden 1000. nek ha van pénze. Az az 1000. hapsi meg nem a kérdezőre fog rámozdulni, ha talál jobb nőt is, mert van pénze.

2020. szept. 6. 10:54
 25/58 anonim ***** válasza:
61%

Istenem mennyi idióta van itt. Nem csoda, hogy nem találok normális pasit 🙄

Igen, van kocsim. Senki nem írta, hogy 10 milliós legyen a pasinak, nekem is egy kis szar van, de gurul, és nem vagyok lekötve. A piaci értéke max 200 ezer lehet, vagy annyi sem. Mert nem ezt tartományban fontosnak. Tudjátok mit tartok annak? A talpra esettséget és az önállóságot, ami a mai világban megállja a helyét. Igen, lehet tömegközlekedni, de akkor te csak abban az adott városban vagy szabad teljesen.

2020. szept. 6. 10:57
 26/58 anonim ***** válasza:
44%

24.-nek.

És gondolod, hogy a kérdezőnek, meg úgy átlag a nőknek, jó egy 21 éves Suzuki Swift, vagy 18 éves Opel?

Az én szememben, egy németből behozott, széthajtott, 6+ éves BMW nem autó.

2020. szept. 6. 10:58
 27/58 anonim ***** válasza:

Ja értem mire megy ki a játék. :D

Az én qva a..mat, hogy a szüleim támogatták a jogsimat. Szóval logikád szerint nekem hurcolnom kell Marikát mindenhova, mert neki (elvileg) nem tudták ezt finanszírozni. Meg honnan tudod, hogy anyagi oka volt, nem csak szimplán nem érdekelte a vezetés? De akkor nekem ezek szerint kuss a nevem és játszak taxisofőrt, értem. :D

2020. szept. 6. 10:58
 28/58 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam, csak ne jelentsd ki ennyire egyszerűen, hogy tegye le a jogsit a no, ha te sem saját penzbol szerezted meg.
2020. szept. 6. 11:04
 29/58 anonim ***** válasza:
60%

25

A talpraesettség ott nyilvánul meg, hogy valaki kocsi nélkül is megoldja azt, amit te csak kocsival vagy képes;)

S attól nem önálló valaki, hogy egy koporsóban közlekedik vagyis az lehet a föld alatt:DDD

ui: tudat, hogy van vonat is közlekedésre, de lehet bérelni autót is;)

2020. szept. 6. 11:04
 30/58 anonim ***** válasza:

Nem, nem, nem. Nem kell letenni, engem nem érdekel ha nincs neki. Ezt kifejezetten annak a típusnak szántam, aki elvárja, hogy mindenhová én vigyem el, mert van autóm.

2020. szept. 6. 11:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!