Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy nő elvárja hogy egy felnőtt férinek legyen autója?
29
Nem tudom, de már nem is érdekel. Az a lényeg, nekem szükségem van rá, mert sokat utazom egyéb okok miatt és nekem fura az, ha valaki nem mobilis. Ha ezért én szutyok nő vagyok, akkor az vagyok, majd lerovom a bűneim a pokolban. Pf.
És gondolod, hogy a kérdezőnek, meg úgy átlag a nőknek, jó egy 21 éves Suzuki Swift, vagy 18 éves Opel?
Az én szememben, egy németből behozott, széthajtott, 6+ éves BMW nem autó.
Na ilyenkor van az, hogy egy nő aranyásó. Ez meg szerintem a legtöbb pasinak nem kell, hogy elvárja a lakást, mert az új autót. Mert az most itt magyarban luxus.
Mivan 20as? Mi nem hihető? 😂 Attól, hogy te nem vitted semmire még más viheti!
Azt meg nem gondolnám rosz dolognak, hogy valakinek a jogsit illetően, ha muszáj meg főleg meg változik a véleménye.
33 as
Ahhoz is hülye vagy, hogy eszrevedd mekkorat kamuztal.
Budapestiként.
Minek lenne kocsim?
- Reggel egyszerűbb és olcsóbb tömegközlekedéssel eljutnom a melóba.
- Napi 8 óra meló + 1,5 óra utazás. És az alvás, megint, mondjuk 7-8 óra. Azaz, egy átlag napon, legalább 16+ órában az autóm csak áll.
- Parkolás fizetős.
- Nem ihatok egy sört sem, ha vezetek.
- A szűk utcák, nagy forgalom, kátyúk, traffipaxok, rendőrök, autó tolvajok,...nem is tudnám kiélvezni a kocsit, még ha egy Ferrari is lenne, akkor sem.
- SOK, kiadás: adók, alkatrész, szervíz, biztosítás, PARKOLÁS, takarítás,...
- Parkolóhely keresgélése, a szakadó esőben.
Nem egyszerűbb és olcsóbb nekem a BKK és a TAXI? De. SOKKAL!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!