Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj az ha egy nő elvárja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha egy nő elvárja hogy egy felnőtt férinek legyen autója?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 08:15
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
30%

29

Nem tudom, de már nem is érdekel. Az a lényeg, nekem szükségem van rá, mert sokat utazom egyéb okok miatt és nekem fura az, ha valaki nem mobilis. Ha ezért én szutyok nő vagyok, akkor az vagyok, majd lerovom a bűneim a pokolban. Pf.

2020. szept. 6. 11:12
 32/58 anonim ***** válasza:
0%

És gondolod, hogy a kérdezőnek, meg úgy átlag a nőknek, jó egy 21 éves Suzuki Swift, vagy 18 éves Opel?

Az én szememben, egy németből behozott, széthajtott, 6+ éves BMW nem autó.

Na ilyenkor van az, hogy egy nő aranyásó. Ez meg szerintem a legtöbb pasinak nem kell, hogy elvárja a lakást, mert az új autót. Mert az most itt magyarban luxus.

2020. szept. 6. 11:12
 33/58 anonim ***** válasza:
0%

Mivan 20as? Mi nem hihető? 😂 Attól, hogy te nem vitted semmire még más viheti!

Azt meg nem gondolnám rosz dolognak, hogy valakinek a jogsit illetően, ha muszáj meg főleg meg változik a véleménye.

2020. szept. 6. 11:13
 34/58 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók, ti ezeket amúgy olvastátok?

[link]

[link]

[link]

[link]

Hogy egy autó sokkal többe kerül, mint azt ti képzelitek. A benzin csak kevesebb mint fele egy autó fenntartási költségének.

2020. szept. 6. 11:52
 35/58 anonim ***** válasza:

33 as

Ahhoz is hülye vagy, hogy eszrevedd mekkorat kamuztal.

2020. szept. 6. 11:56
 36/58 anonim ***** válasza:
Na az a másik, hogy egy autót fenntartani manapság az tud, akinek telik rá. Most ne az újakat nézzük, amire nem sokat kell költeni (max a benzin, az átírás, meg a 2 évente való 50 ezer ft-os szervízköltség). De vegyünk egy átlag 15 éves járgányt, mert magyarban ez az átlakor a járműknél. Ugye két évente kötelező, de sokszor van h évente kell, az alaphangon is 35 rongy ha B 8-9-10 ben vagy, ha lejjebb és nem picike autód van, akkor 40+. Ha csinálsz egy pici koccanást (márpedig sajnos majdnem mindenki egyszer beszívja), akkor pluszban azt is fizetheted. Nekem volt ilyen, meghúztam az egyik ajtaját a másik autónak, de csak a festékréteg sérült és csak egy ajtón. Sufnituninggal max 20 ezer ft. Erre a biztosító 140 ezret hozott ki, lefestették az egész ajtót gondolom, mert anyámtyúkját is felszámoltak még hozzá. A súlyadó 20 ezer ft évente, az sem kevés. Vagyis nekem ennyi. 2 évente műszaki+ olajcsere, 40 ropi a kettő. Évente karbantartás 50+ ezer. Ha bármi tönkremegy benne, akkor nézhetsz. Nekem meghalt az egyik henger a 4 ből 2 éve, 80 at fizettem érte, mert mind a 4 et kellett cserélni, sorosban vannak összekötve. 3 évente le is szoktam polírozni, mert karmolódik meg a sok kavicsfelverődés, 35 ezer ft. Vagy ha elütsz egy jószágot sima 50 km/órával, az is 100+ ezer kár lesz. Itt nálunk sajnos hemzsegnek az állatok és nincs olyan ember, aki ne törte volna még össze az autóját. Én 2 éve csak az elejét rongáltam meg egy kicsit az autómnak, 170 volt. Valaki vaddisznót ütött el az 1 milliós autójával és 400 ropi volt a kára. A többit nem is mondom, tényleg csak az tud normális autót fenntartani (nem 20+ éves 1.0-as rohadó swiftet), aki jól keres
2020. szept. 6. 12:04
 37/58 anonim ***** válasza:
0%
Tehát sztem egyfajta szűrő is a nőknél, hogy amelyik férfinak normális autója van, az nem egy koldus és lehet rá ,,építeni". Nemcsak a mobilitáson van a hangsúly, ez ilyen álszenteskedés.
2020. szept. 6. 12:07
 38/58 anonim ***** válasza:
52%
Jó, akkor álszent is vagyok. De ha nem várnék el semmit, akkor meg egy rongy lennék. Nektek semmi nem jó és süt a keserűség már az írásotokból is. Lehet, hogy inkább maradok tényleg a vibrátoromnál, az mindig örül nekem 😆
2020. szept. 6. 12:15
 39/58 anonim ***** válasza:
66%

Budapestiként.

Minek lenne kocsim?

- Reggel egyszerűbb és olcsóbb tömegközlekedéssel eljutnom a melóba.

- Napi 8 óra meló + 1,5 óra utazás. És az alvás, megint, mondjuk 7-8 óra. Azaz, egy átlag napon, legalább 16+ órában az autóm csak áll.

- Parkolás fizetős.

- Nem ihatok egy sört sem, ha vezetek.

- A szűk utcák, nagy forgalom, kátyúk, traffipaxok, rendőrök, autó tolvajok,...nem is tudnám kiélvezni a kocsit, még ha egy Ferrari is lenne, akkor sem.

- SOK, kiadás: adók, alkatrész, szervíz, biztosítás, PARKOLÁS, takarítás,...

- Parkolóhely keresgélése, a szakadó esőben.

Nem egyszerűbb és olcsóbb nekem a BKK és a TAXI? De. SOKKAL!

2020. szept. 6. 12:20
 40/58 anonim ***** válasza:
46%
Na az a másik, nem tudom mennyi Pesten egy órára a parkolási díj, de ha 20 napra vesszük egy hónapban, és nepi 8 órára, az elég szép mínusz 10 ezrek repülhetnek ki.
2020. szept. 6. 12:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!