Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnád bocsájtani a párodnak, ha előtted mindig prostikhoz járt?
29-es, szerintem a nő szemében már nem marad ugyanaz a férfi. Az én szememben pl már mocskos lenne, és nem tudnék többé úgy ránézni, sőt nem hinném, hogy le tudnék vele feküdni.
Megismerve a másikat valamennyire lehet tudni, hogy áll a témához, van-e benne ilyen "hajlam", hogy úgy mondjam.
31-es, pedig semmi változott. Ugyanaz a férfi, ugyanúgy csinál mindent utána is. A női gondolati szintet leszámítva semmi sem változik.
Erre azért fogadni mernék, hogy tényleg feltűnne-e vagy csak úgy gondolod, hogy feltűnne. Ez igaz a 29-esre is. Van esetleg ebben tapasztalatok vagy teljesen elméleti síkon vagytok?
33-as. Tetteink tesznek minket azzá, akik vagyunk. Ha valamelyik ismerősödről kiderül, hogy előtte mondjuk ölt, vagy megerőszakolt valakit, akkor is ugyanúgy nézel rá? Most az, hogy a te szemedben egy prostihoz járás semmiség, egy nő szemében már lehet vétek.
Nem vagyok elméleti síkon, két párom volt eddig, mindkét kapcsolat meglehetősen hosszú. A második páromról el tudtam képzelni, később el is mondta, hogy egy haverjával tervezték, hogy elmennek egy prostihoz, de állítólag nem lett belőle semmi, mert féltek, hogy kiderül. De az első semmiképp nem olyan volt.
"Ha a modorod nem olyan lenne amilyen,legyen bármilyen is a külsőd valószínűleg több sikered lett volna a nőknél,nyilván ez akadályozott meg leginkább abban, hogy ismerkedni tudj velük."
Ti itt mindenkit hülyének néztek, meg rondának. Elárulom, sikeres vagyok, csak épp lszarom a nők fejét. Lehet h pont ezért. Nem vagyok hajlandó elfogadni a kettős mércét, nem fogadom el h totál idiótának állítotok be mindenkit aki ellent mond nektek. Csináld, ha ettől neked jobb. Én 100 millás házba megyek haza, szét pattannak az ereim a bicepszemen a rendszeres edzés miatt, és legalább 50cm-rel magasabbról nézem a világot mint te, ellenben a magadfajtának gondolom a pofáján kívül más "extrája" nincs. És még te mondod meg a frankót h én sikertelen vagyok? Gyere méregessük akkor. A nők 99%-a azt se tudja mi az a siker, lájkokban méri. Tiszta kézzel fogható dolgok azok nem? Tök mind1 a partnerek száma, prosti prosti kész. 1ik vacsorát vár érte, meg nyaralást, a másik meg készpénzt. Ennyi a különbség.
Így van a tettei határozzák meg az embert. Miért kellene elítélni másikat a múltjáért? Azokat a tetteteket nem veled szemben követte el - és nem is melletted -, így a pontos körülményeket sem tudod, meg kb semmit se.
Naaa, azért az emberölés és a megerőszakolás nincs egyensúlyban a prostitúcióval. Ezt ne, főleg azért sem, mert a prostitúció nem bűncselekmény. De ha már szóba került, akkor anyósomról derült ki, hogy rendszeresen és nagyon csúnyán verte a feleségemet és rendszeres volt az érzelmi zsarolás is. Ezt eltudtam fogadni és ugyanúgy tudtam anyósommal beszélgetni. De amikor már együtt jártunk és akkor történtek incidensek ahhoz már kellett néhány hét, hogy minden visszaálljon. De visszaállt és azóta is örömmel megyünk hozzá. Velem szemben soha semmi rosszat nem csinált.
De elméleti síkon vagy. Eltudtad képzelni, ő is - vagy a már a gondolatért is büntetsz? - és végül nem csináltak semmit, vagyis nem volt prostinál. Vagy nem meri elmondani, mert tudja hogy elhagynád - gondolom ezt már tisztáztad vele :) -, így inkább titkolja. Ez egy igazán őszinte kapcsolatnak tűnik, hogy nem tudhatod biztosan, hogy a párod őszinte-e veled.
35
Nem kell méregetnünk semmit hiszen a leírásod alapján drágább házban laksz ,mint én bár írhattam volna hogy én meg 101 millás házban lakok,de nekem egy sokkal egyszerűbb kégli is megteszi.
A karom sincs 50es igaz nőként elég viccesen néznék ki. És persze a te mércéddel simán egy csóró lúzer vagyok.
Szó sem volt ellentmondásról...
Te nem tudtad elfogadni a véleményem, hogy nekem nem férne bele egy olyan ember az életembe, aki fizetős nőkhöz járt előttem. Az hogy neked ez belefér az a te véleményed. Nem kell nekünk egyetérteni semmiben, csak soha ne kezdjünk egymással/ hasonlóan ellentétes gondolkodásúval ismerkedni.
A sikerességről is tejesen más a véleményünk.Én nem merném kijelenteni magamról, hogy sikeres vagyok, de azt gond nélkül elmondhatom hogy egész kiegyensúlyozott az életem. Amire kell, mindig van és nem érzem, hogy különösebben hiányt szenvednék valamiben.
Like gyűjtés...
Van facebookom,ahol 2011 óta összesen két dolgot osztottam meg és soha nem nyomtam még like jelet semmire. A volt kollégáimmal tartom ott a kapcsolatot, akiket még akkorról ismerek, mikor külföldön dolgoztam.
Fura ,amúgy hogy egy ilyen magadfajta sikeres fickó ilyen lúzerek közt kérdésekre válaszol. Azt hittem valami yachton nyomják a partikat meg a celeb csajokat...
Nem csodálom egyébként hogy így érzed prosti az összes nő, tudod akinek az 50es kar meg a puccos kégli a siker és lenéz mindenkit, annak nehéz megtartani egy átlagos normális nőt, mert ahhoz legtöbbször nem a pénz a legfontosabb.Szóval kívánok további "sikereket " neked hogy jó sok pénzt összekalapálj és mindent vegyél meg kilóra, ami csak eladó! És még egyet..hogy a,szteroidok minél később hozzák meg nemkívánatos mellékhatásaikat.
36-os, te minden erőddel küzdesz az ellen, hogy megértsd, amit írok.
A szar tettektől szar ember lesz valaki. Az emberölést csak azért hoztam fel, hogy mennyire meghatározza az embert a múltja, nyilván nem egyenértékű egy prostihoz járással.
Az, hogy teljesen rendben vagy az anyósoddal, mert VELED semmi rosszat nem csinált, és innestől bűntelen, az a te dolgod, a lojalitás teljes hiánya mellett.
Nem büntetek én senkit, hogy az a párom elment-e prostihoz, vagy nem, az ő dolga, már nem vagyunk együtt, pont azért meg megbízhatatlan volt, átvert.
Szerintem egy bizonyos jellemű férfiak mutatnak erre hajlandóságot, és nem a normálisak.
35-ös: 100 milliós ház...pfff. Remélem érzed, hogy ez mennyire röhejesen hangzik.
38
A 4,21,27,37es hsz. az enyém, hogy tiszán láss.
Ahhoz képest, hogy a véleményem nulla számodra már így is egész sok időt vesztegettél rám. Ez azért kedves tőled. Ezt komolyan mondom. Nem vagy te az a felszínes macsó ...akinek elsőre gondoltalak csak talán volt néhány rossz tapasztalatod és ezért jobb eleve így állnod mindenkihez.
Engem érdekel a többség véleménye mert egész fura dolgokat tudok meg olyasmiről, amiben a tapasztalatom nulla. Ezért a te véleményed is érdekel .
Lehetne vitázni az átlagosról de igazán nem jutnánk eredményre.
A 10/9es arány elég túlzónak tűnik. Vagy te vagy én mozgunk nagyon más környezetben.
Fura, hogy a "babusgatást " is besoroltad az anyagi ellenszolgáltatások közé...
De hogy ne térjünk el a kérdező eredeti kérdésétől nagyon... szerintem az nem egy irreális elvárás, hogy ha én nem szeretnék olyan párt aki fizetőshöz járt, akkor ne én legyek már a retek pénzéhes k..va mert nem annyira függ ez össze.
Ezt a részét csak fogadd el ,hogy van ilyen is.
Nem gondolnám, hogy ha egy férfi vacsorázni visz, azzal kifizeti, hogy szex volt köztünk.
De lehet, hogy én tévedek...
És ha jobban utána számolok...hm....lesz itt néhány kifizetetlen számla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!