Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnád bocsájtani a párodnak, ha előtted mindig prostikhoz járt?
Figyelt kérdés
Sőt, amióta együtt vagyunk azóta is meg akart csalni egy prostival. De elvileg nem tette meg2020. aug. 25. 11:48
11/49 anonim válasza:
9-es, mivel a nő másra nem jó manapság, csak h "valakinek berakhassa, mint valami ösztönállat", ezért nem értem mi a problémád prostival? Az is csak egy ugyanolyan "másik nő".
12/49 anonim válasza:
Sztem meg a szules utan kanos volt, de vegulis nem ment el prostihoz. Kar ezt tulkombinalnod...
13/49 anonim válasza:
Nem jobb, talán egy fokkal más a megítélése. A prostihoz járás női szemmel nézve szégyen, a férfi ettől szennyezettnek tűnik a nő szemében, nem véletlenül titkolják el, valószínűleg a férfiak sem büszkék rá. Szégyenteljes benne az, hogy nem képes normális kapcsolatot találni. inkább fizet egy olyannak, akibe már isten tudja mennyi pasi megmártózott.
Egy éjszakás kapcsolatban gondolom feltételezik, hogy a nőt nem használta már a fél város. Persze közben lehet, hogy mégis...
14/49 anonim válasza:
11-es, te valószínűleg nem tartozol a magára valamit adó férfi kategóriába.
15/49 anonim válasza:
9 Ez nem ettől függ. Nem tartás/nem tartástól. Teljesen mástól.
16/49 anonim válasza:
14, én nem oda nem tartozom, hanem nem tartozom a női szavak számítanak kategóriába. Az meg h mit gondolsz, hazudozol vagy becsmérelsz, azt meg ne nekem, mert egy kupac szrt többre tartok mint egy számító/becsmérlő követelőzőgépet.
17/49 anonim válasza:
Érdekes, a nők többsége nem tudja/akarja elfogadni, ha a pasi prostizott, de a pasinak bezzeg el kell(ene) fogadnia, ha a nőnek volt színes kanja. Ugye?
18/49 anonim válasza:
17 Mi van ha nem volt? Akkor mit mondanál?
19/49 anonim válasza:
16-os. Miről hazudozok? Te talán nem irogatsz? Szóval magadnál a kupac szart is többre tartod! Egyetértünk! Pacsi!
20/49 anonim válasza:
"Érdekes, a nők többsége nem tudja/akarja elfogadni, ha a pasi prostizott, de a pasinak bezzeg el kell(ene) fogadnia, ha a nőnek volt színes kanja. Ugye?" Nyilván igen, hisz teljesen más kategória a kettő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!