Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt meg tudnátok bocsájtani, csajok?
Ha egy pasi miutan téged ölelget hónapokig és teszi neked a szépet , és már azt hiszed , hogy hú , lehet nem kedvességböl ölelget , hanem lépni fog , utána más nöre vált át ?
És láthatólag azért jobban beindul ?
És utána ” visszatér ” hozzátok és bombázni kezd vallomásokkal , és tagadja , hogy valami lett volna azzal , pedig nyilvánvaló volt .
Egyesek szerint nekem ha kell valaki , akkor harcolnom kéne , és nem lemondani , hanem ha kell egy pasi , akkor adnom kéne egy esélyt
Szóval ergo, ölelgetett téged a pasi, de nem mozdult rád, végül elment egy másikkal. Most nem jött vele össze, így végül visszajött hozzád és adja neked a szépet, hogy csak te kellesz neki?
Magyarázat, avagy ok:
Nem jött össze neki a másik, és most abban bízik, hogy téged megkaphat, mert tudja, hogy neked tetszett.
Nem igazán szeret téged és valószínűleg nem is fog.
Csak amolyan "ha nincs ló, jó a szamár is" felállás.
Nem tudom miböl gondolod , hogy nem jött össze a másikkal a dolog ?
Szerintem igenis összejött vele de engem sem akar kihagyni
Ha nem sikerult volna összejönni a másikkal , az még a jobbik verzió lenne
Még 30 év együttéléssel sem lehet kiismerni a másik embert.
Simán lehet, hogy X évig odavoltál érte, aztán kiderült róla olyan, ami miatt már előbb-utóbb nem leszel oda mégse.
Mennyivel jobb ez, mint mikor 40 év együttélés vagy 4-5 év együttélés és 2-3 gyerek mellett derül ez ki!
Nekem az első mondatodból az jön le, hogy ő szeretett volna már kapcsolatot, de neked ez nem esik le, barátként kezeled hónapokon át, és mire leesik, hogy többet akar, ő feladja, látván, hogy te csak haverként kezeled, lelép egy másik csaj hoz, ami teljesen oké.
A csajjal nem jött össze a dolog, ezért újra próbálkozik nálad, hátha most sikerül, amit szeretett volna.
Nagyjából ennyi szűrhető le az írásodból.
Ja és a harcolásról meg csak annyi, hogy ő hónapokig küzdött, de te vak voltál, leszrtad a közeledését. Erről csak ennyit.
7: Mit láttál?
Ezért gondolják: " tagadja , hogy valami lett volna azzal "
Kislány, hogy megértsd, együtt voltak kb. pár napig, vagy egy hónapig, de vége lett, tehát nem jött össze nekik a hosszú kapcsolat, ezért ment hozzád vissza. Vagy tényleg a csaj már lepattintotta és nem adott esélyt neki.
De kérlek, ilyen értelmi szinttel inkább ne ismerkedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!