Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ilyen csajok mire olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen csajok mire olyan büszkék?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, akit nem kellett nekem. Eddig stimm. Aztán bejött a képbe egy csaj, aki most azzal menőzik, hogy ő lett a pasi barátnője, és nem én. :D De te barom, ha én nem koptatom le, akkor nem járna veled. És erre olyan büszke, de nem értem, hogy miért. Én azért annyira nem tartom menőnek, hogy egy másik csaj psszolta le a barátomat, aki nálam kötött ki. :D

Legyen boldog vele, ennyi. Minek velem foglalkozni?

2019. okt. 13. 18:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Attól, hogy te lekoptattad, még más csajnak tetszhet.. Neked nem tetszik, neki igen, ennyi. Ha te menőznél egy másik pasival, aki neki nem tetszik, akkor ő sem értené.
2019. okt. 13. 18:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Az általad leírt szituációtól függetlenül párkapcsolattal "menőzni" baromi gyerekes dolog, bárkiről is legyen szó. Na de majd felnőtök remélhetőleg.
2019. okt. 13. 18:47
 3/17 anonim ***** válasza:
41%

Egy önbizalom-, és önértékelési gondokkal küzdő ostoba liba, aki azt hiszi, most vhogy föléd kerekedett. Ennyi.

Ezzel csak azt igazolja, h kevesebbnek gondolja magát tőled. Még egy gondolat erejét sem éri meg tőled, szánalmas.

2019. okt. 13. 18:48
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
*- 1 tőled * :)
2019. okt. 13. 18:50
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Miből gondolod, hogy menőzik? Lehet hogy csak örül, mert neki megfelel a srác, sőt, és boldogok. Ha pedig az ember boldog a párjával, miért ne lehetne büszke mellette? Engem is volt, aki dobott, páromat is. Mi mégis örülünk egymásnak, és az esküvőt tervezgetjük. A te logikád alapján én se és párom se lehetne boldog, mert volt, akiknek nem kellettünk, akikkel nem működött, de az emberek és a párválasztás azért ennél komplexebb dolog. Ami nálad hátrány volt, lehet másnál előny.
2019. okt. 13. 19:05
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

Én az exem csajával vagyok így, nem értem mire olyan büszke, hogy a kidobott nőverő zsákmányának ennyire örül, hogy látványosan mutogatják nekem magukat.

Nekem ugyan mindegy, örülök hogy egymásra akadtak, másképp nem tudtam volna az extől megszabadulni, hát vigye, ingyen van.

De valami baj van ott hogy ennyire kardinális kérdés hogy engem ebbe belevonnak.

Én viszont olyan szerelmes vagyok egy csávóba, hogy rohadtul nem érdekelnek ők ketten.

Visszatérve kérdező, szerintem ultraciki a viselkedésük, csak még nem jöttek rá.

2019. okt. 13. 19:14
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
# 9 Miben nyilvánul meg az "ultraciki" viselkedés? Mit csinált a csaj tulajdonképpen? Vagy az ciki, hogy boldogok? Mégis hogyan "vontak" bele ebbe téged is? Ez nem tiszta, a kérdező leírásában sem.
2019. okt. 13. 19:19
 8/17 A kérdező kommentje:

Gondolom azok, akik igen hevesen, harciasan reagáltak, azok érintettek az ügyben. Nem gondoltam volna, hogy ez valakinek a gyenge pontja lehet, de akkor elmagyarázom, hogyan értettem:

Visszautasítottam egy pasit. Nyilván azért tettem, mert engem nem vonz, nem tetszik. Eddig érthető vagyok? Aztán összejött egy csajjal. Eddig is minden érthető. Na innentől már nagyon figyelj oda, nehogy elveszítsed a fonalat félúton, jó?

Láttam a pasit heti 2x, miután visszautasítottam. Amióta összejött a csajjal, azóta többször jelennek meg. Megállnak előttem, és ölelkeznek. Ezután a csaj engem figyel, és közben nyalják-falják egymást. Úgy gondolom, hogy ez nekem szól,mert ha nem így lenne, akkor nem mindig hozzám jönnének oda lesve a reakciómat.

Amúgy a csaj olyan frizurát vágatott, mint amilyen nekem van. Szóval full röhejes az egész, és mindenki tudja, hogy én koptattam le a srácot, szóval nem értem ezt az előadást.

2019. okt. 13. 19:58
 9/17 A kérdező kommentje:

Az ultraciki viselkedés abban nyilvánul meg, hogy konkrétan nekem adják elő magukat.

De amúgy érdekes, hogy rengeteg ember nem érzi úgy, hogy bizonyos emberek elé be kell állnia megmutatni,hogy milyen jól magát, mert közönség nélkül is boldog.

2019. okt. 13. 20:01
 10/17 A kérdező kommentje:

Amúgy meg aki nem hülye, az érzi ha az előadás neki szól.

Amúgy aki alkalmazza ezt a módszert még az itteni heveskedők között is, annak csak halkan megsúgom, hogy hiába csinálják a cirkuszt, mert akinek nem kellenek, annak akkor sem fognak, ha mutogatják azt a bizonyos szamarat a ló helyett.

2019. okt. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!