Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csajok mire olyan büszkék?
Adott egy pasi, akit nem kellett nekem. Eddig stimm. Aztán bejött a képbe egy csaj, aki most azzal menőzik, hogy ő lett a pasi barátnője, és nem én. :D De te barom, ha én nem koptatom le, akkor nem járna veled. És erre olyan büszke, de nem értem, hogy miért. Én azért annyira nem tartom menőnek, hogy egy másik csaj psszolta le a barátomat, aki nálam kötött ki. :D
Legyen boldog vele, ennyi. Minek velem foglalkozni?
7#es, pontosan úgy történik ahogy a kérdező leírta, és nagyon jól leírta, hogy egyszercsak észreveszed hogy a műsor neked szól. Pl. buszmegállóban nem tudod elkerülni, de érdekesmód valahogy sosem azzal a járattal mentek eddig, amivel én, majd kiszagolták az útvonalam és most viszont újabban direktbe az arcodba állnak együtt.
Pontosan úgy ahogy a kérdező leírta.
Van ez a jelenség hidd el.
6#,voltam.
Minek foglalkozol velük? Ha produkálják magukat, tegyél rá. Hallgass zenét, olvass könyvet, bújd a telefont, amit akarsz. Én még kedves ismerősöket is sokszor alig veszek észre tömegközlekedésen, mert azért vagyok itt, mert megyek valahova.
De a céljukat elérték, mert annyira bosszant a dolog, hogy még ide is képes voltál egy csomó idegennek kérdést kiírni. Az, hogy ők hogyan viselkednek, az ő szegénységi bizonyítványuk. Az, hogy te hogyan reagálsz a tiéd.
Nagyon arra hajaz a dolog, hogy féltékennyé tegyen, bár nem értem, hogy gondolhatja sikeresnek, ha nincs meg a vonzalom.
Nekem is volt amikor egy csaj szó szerint kiöntötte a szívét, legyünk tárgyilagosak: szerelmet vallott, de mivel nem volt az esetem, nem is tetszett, mindezek mellett volt más kiszemeltem, tapintatosan visszautasítottam, de ez nála csaj olaj volt a tűzre inkább, mivel látta, mennyire passzív vagyok az érzelmeire, összejött egy sráccal, hogy engem féltékennyé tegyen, pedig csak örültem neki, hogy végre leszáll rólam, erre az egyik lány barátom elhíresztelt neki egy kamu hírt miszerint összejöttem egy másik csajjal, erre ő sírógörcsöt kapott, de megkérdezésem nélkül csinálták, szóval nem örültem neki.
Ha van olyan közeli batátod, a jelenetükkel egyidőben ne csinálatok mást csak egy összebújós ölelkezést a jelenlétükben, mindjárt kiderül, hogy féltékennyé akarnak tenni, vagy sem. ;)
"Visszautasítottam egy pasit."....
Nah ezért nem kell férfiként menni aztán próbálkozni. Próbálkozni a fekve nyomásnál kell, mennyit bírsz. A férgese meg úgy is megtalál, ha megneszeli mekkora vagyont harácsoltál össze, vagy mekkora bicepsz van az ing alatt. Soha de soha nem fogom még1x ilyen válogatósakra bízni kapcsolatot vagy bármi egyéb más döntést, amihez közöm van/lenne.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!