Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok melyik testrészetekre vagytok büszkék, amit megnéznek a pasik?
Figyelt kérdés
Hány évesek és milyen alkatúak vagytok?2017. júl. 7. 21:41
1/26 anonim válasza:
Comb, fenék, derék..
Leginkább csak a mellemre nem.
2/26 anonim válasza:
Mellem(75D), meg a fenekem...
38/N
4/26 anonim válasza:
Lábamat szeretem, de nem az én érdemem, Anyának is szép formás. Tehát büszke nem vagyok, nem én csináltam. :D
21, átlagos alkatú
5/26 anonim válasza:
a mellemre a fenekemre es a szamra
20/L
6/26 anonim válasza:
A combomra, meg a fenekemre. Amikor rovidgatyaban vagyok a fiuk szeretik nezni, a bulikban pedig meg fogjak, a combomat meg simizik, azt imádom
7/26 anonim válasza:
Fenék, ha a pasikat veszem alapul. De magamon legjobban a szememet szeretem.
N
8/26 anonim válasza:
Alakom, hajam (hosszu es egeszseges:)) mellem
9/26 anonim válasza:
Kezdem érteni, hogy miért frusztrálja ennyire a nőket, amikor szülnek/szoptatnak 2-3 gyereket és a mellük megereszkedik / elfonnyad… a legtöbben a mellükre büszkék.
10/26 anonim válasza:
Arcom, lábam.
De az intellektusomra vagyok a legbüszkébb amúgy, és a rohadt jó humoromra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!