Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok már nekem meg csajok, hogy ha utáljátok, hogy a férfiak megnéznek titeket az utcán, akkor miért öltöztök úgy, hogy a fél feneketek látszódik?
Nem tudom ki hogy van vele de szeretem ha megnéznek. :) Sosem állítottam az ellenkezőjét. Számomra ez egy pozitív visszajelzés mégha valamilyen szinten hiteltelen is. (Mivel kb minden csajt megnéztek :P).
Nem vagyok "seggkidobós" típus de szeretek nőcisen (is) öltözködni.
Ma reggel is annyira megbámult egy srác, hogy majd kiesett a szeme. És jól esett. :)
Vagy ha rád köszönnek. Azt is szeretem.
Nincs ezzel baj ha kultúrált módon történik a dolog.
18/L
Ha kulturált akkor semmi bajuk sincs ezzel.
Nyilván számít nekik hogy ki bámulja meg őket.
Én nem utálom, sőt, teljesen pozitív, kivéve ha mindezt alpári módon teszi és beszólogat. Azt természetesen nem szeretem, de ha normálisan megy, akkor nincs vele semmi gond.
Ugyanakkor a hátsómat sem szoktam kivillantani, viszont szeretek csinosan öltözködni.
29N
Mert melegünk van! :D
Igazából élőben még nem láttam ilyen seggkidobós nacis lányokat,szóval nem tudom,de azt észrevettem hogy a nőknek gyártott rövidnadrágok a fenék alatt végződnek,a férfiaké térd körül. Szóval ez van.
télen-nyáron hosszúnadrágot viselek, max a vállam látszik ki a ruháimból, még csak nem is dekoltáltak (egyenes szabású felsőim vannak, v-kivágású egyáltalán nincs is), semmi nőiesség nincs bennem, nem vonzódom a fiúkhoz kb semennyire, nem sminkelek meg semmi, és ugyanúgy megkapom, sőt van aki a megnézésnél tovább megy...
akik meg úgy öltöznek, azoknak vagy melegük van, vagy saját maguknak akarnak tetszeni. nagyon kevesen akarnak direkt nektek tetszelegni, hidd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!